MiliKry komentáře u knih
Knížka se mi líbila, mělo to spád, trocha humoru i napětí, četla se skvěle u moře.
Knížka spíše pro mladší ročníky, ale dočíst jsem ji musela, abych věděla, jak to dopadne :)...být mladší, zamiluji se do Erica Thorna :)...ale co ten konec?
Skvělá knížka s překvapivým koncem. Jediné co mi vadilo, bylo rozložení odstavců a vět na stránce, ale to se dalo překousnout. Těším se na druhý díl.
Knížky této spisovatelky jsou napínavé od začátku až do konce. Moc se mi líbila.
Knížka mě bavila, nebyla to taková ta klasika plná erotiky, ale byl v ní i humor. Samozřejmě konec dobrý, všechno dobré.
Velmi čtivě napsané, avšak velmi smutné. Člověk tak nějak ví, co se za druhé světové války dělo a kolik lidí umřelo, ale po přečtení této knihy mi z toho bude ještě dlouho smutno.
Zvláštní styl psaní, který má tato autorka mě nějak neuchvatil. Knížka se četla rychle a líbí se mi, ze autorka na konci popisuje osud všech hlavních hrdinu.
I přes nespočet pravopisných chyb a překlepů mě knížka neodradila a přečetla jsem ji téměř jedním dechem. Velmi silný příběh. Smutné, co museli rodiče a jejich děti prožívat :(
Nic převratného, neurazí o, ale ani nenadchlo, četla jsem stylem preskakovani řádku.
Knížka mě bavila, ostatně jako každá Hartlovka, zasmála jsem se a ukapla i jedna slza.
Podle mého názoru je to jedna ze slabších knih, která nemá nějak extra překvapivý děj. Už se k ní určitě nikdy nevrátím.
Jednodušší thriller, ale dobře se četl, celkem napínavé a konec mě překvapil ????
Knížka mě od začátku velmi nadchla, četla se sama, ale na konci to bylo trošku moc preslazene. Jinak se to čte velmi dobře a těším se na druhý díl.
Velmi krásný ač smutný příběh. Kniha je pěkně napsaná a dobře se čte.
Děkuji za tuto knížku. Moc pěkně napsaná.
Chvíli mi trvalo než jsem se zacetla. Knížka pěkná, ale šálek mého čaje to není.
Pěkná oddychovka s příjemným příběhem, bavila mě.