Mindy komentáře u knih
Tak to je opravdu veledílo. Po mnoha bestsellerech a severských krimi jsem sáhla po klasice a nelituji. Sice v těch přesunech pluků, praporů a setnin jsem se místy trochu ztrácela, ale je to ruská historie a je dobré si ji připomenout. Uvítala jsem, když se děj přesunul do kozácké vesnice. Těším se na druhý díl.
Kniha mě zklamala,zvrtlo se to v červenou knihovnu, nejdříve se nesnáší, nakonec se milují, čekala jsem víc dobrodružství a ne takový slaďák.
Velice poutavě napsané osudy našich sportovců,o některých jsem vůbec netušila, jak byli výjimeční, v jakých podmínkách trénovali, cestovali. Moc hezké příběhy, bohužel se smutným koncem.
Nádherné čtení, úplné pohlazení po duši, milé, úsměvné, někdy trochu smutné, ale všechno pravdivé.
Tak tohle mě teda nepohltilo, zdlouhavé, nezáživné, na konci mě vlastně ani nezajímalo,kdo je pachatel. V rozhovorech skoro každá věta začínala oslovením, to mi hodně vadilo.
Ze začátku mě to moc nebavilo, musela jsem se trochu nutit do čtení, ale druhá polovina knihy to zachránila, dobrá detektivka.
Až po přečtení knihy jsem si uvědomila,jak byla vlastně krásná. Silný a dojemný příběh.
Našla jsem tuto knihu mezi manželovými knížkami z dětství, tak jsem se do ní pustila. Je patrný starší způsob psaní, ale je to hezký příběh.
Jde poznat, že to psal někdo jiný, není to tak dobré, jako předcházející díly.
Konečně, konečně přečteno. Nutila jsem se až do strany 200, pak se to trochu rozjelo a nakonec jsem se nemohla dočkat, až to skončí. Dávám jednu hvězdičku za tu dřinu vytvořit takovou slátaninu.
Příjemná změna proti ostatním Cookovým knihám. Líbilo se mi to, dobře se to četlo, zajímavý konec.
Když mi tuto knihu známý půjčoval s tím, jestli tu brutalitu zvládnu,tak jsem opravdu čekala něco víc, nebylo to špatné, ale v sérii už pokračovat nebudu.
Příjemné odpočinkové čtení na dovolenou, dobře jsem se bavila
Krásná kniha, četla jsem ji už dvakrát a myslím že ne naposled
Do pokračování nejdu,po přečtení anotace jsem čekala asi něco jiného, nenadchlo mě to. Nechutné.
Moc se mi to líbilo, krásně napsáno, rychle přečteno.
Po Zmizelé a Temných koutech nejslabší, všechny ženské postavy mi něčím šly na nervy, s touto autorkou jsem skončila