mira399

Já si knížku užila. Sedlo mi , že byla psaná v nářečí. Je to úžasná sonda do mezilidských vztahů a povah lidí. Částečně jsem tam našla jak sebe, tak svoji rodinu, kolegy, známé a je úplně jedno, že žiju v Praze. Od autorky je to moje první přečtená kniha a rozhodně ne poslední.

Zajímavý pohled do tehdejší doby z té druhé, méně načančané strany. Knížka se četla dobře. Austenová to samozřejmě není, ale za přečtení rozhodně stojí, jelikož se zabývá tím skutečným životem.

Knížka mi opravdu rozšířila obzory :-) Procházka po lese byla pro mě následně úplně jiná. Kdo má rád přírodu, ocení nové informace. A navíc se to i moc hezky čte.

Nenápadná, útlá knížka,ale obsahem bohatá,krásná s velkým poselstvím.Rozhodně doporučuji k přečtení.

Tak tohle se tedy povedlo :-) Já si příběh užila parádně bez ohledu na to, že mi bylo 45 let. Pohádka jak má být, doporučuji!!!

Četlo se to dobře. Příběh opravdu hodně o náhodách, ale kdo z nás ví, co život přinese. Kolikrát si v běhu života člověk říká, že tohle by nevymyslel.

Krásná pohádka. V poslední době jsem četla i Medvěd a slavík a Dívku ve věži. Řadím do stejné kategorie. Příběh mě pobavil, udržel v napětí. A palec nahoru za to, že kniha nemá opět 3 a více dílů :-)

Obě knížky jak Medvěd a Slavík tak Dívka ve věži jsou úžasné. Krásně se čtou a děj plyne ani nevíte jak.Přes můj věk je ve mě stále kus dítěte a tuhle "pohádku" jsem si skvěle užila. Doporučuji všemi deseti :-)

Všechny tři díly jsou výborné. Moc mě to bavilo, hlavní postavy vykreslené a sympatické. Nakonec i ty nesympatické popsány tak, že jejich jednání člověk chápal.Detektivky ze severu mě osobně až tak neberou, ale tohle je super a jen tak dál a houšť.

Tohle se paní autorce velmi povedlo. Knížka je čtivá, plná napětí, hlavní hrdinka je sympatická. Moc se těším na další díl, nebo díly!

Dlouho jsem se u knížky tak nepobavila.Sedla mi se vším všudy.Doporučuji na zvednutí nálady.

Za mě jednoznačně pět hvězdiček. Je to fakt síla a nejde se odtrhnout. Doporučuji k přečtení.