Miška935 Miška935 komentáře u knih

Jenom ne Rich Jenom ne Rich Penelope Bloom

No co si budeme povídat obalka pěkná, ale uvnitř knihy se nachází docela nudný příběh. Mezi postavami je chemie a taky to vzejde do rychlého experimentu ze svatbou. Je to velice nenáročné čtení a kniha se čte dobre. Na jeden odpočinkový večer kniha ideální.

31.07.2023 3 z 5

Vzduch, který dýchá Vzduch, který dýchá Brittainy C. Cherry

Moc pekne napsaný příběh, který opravdu stal za to.

07.05.2023 5 z 5

Kosti v srdci Kosti v srdci Colleen Hoover

Naprosto krásná kniha. Colleen to proste umí. Příběh byl takový klasicky, ale přesto dokonale napsaný.

15.02.2023 5 z 5

Láska naslepo Láska naslepo Lauren Layne

Velmi příjemná oddechovka na dva večery. Už na začátku víte jak to dopadne, ale i tak jsem si příběh užívala. Příjemná kniha :)

07.01.2023 4 z 5

Láska a jiná vykolejení Láska a jiná vykolejení Leah Konen

Velice příjemná oddechovka na zimní večery. Příběh me neskutečne bavil.

17.12.2022 5 z 5

Plán plavby Plán plavby Trish Doller

Naprosto odpočinková kniha, která se mi neskutečne líbila. :) takový plán plavby je skvělý, tak ještě mít loď a můžeme vyrazit měla teda odvahu.

05.12.2022 5 z 5

Polib mě Polib mě Stella Tack

Začátek knihy me neskutečné chytl, ale potom jak se to vyvíjelo mi to přišlo nudné, opakující se same přednášky. Ale jako nakonec hodnotim celkem kladně. Od nějaké 300 strany me opět zase chytla a četla se sama. Neurazi, nenadchne

14.09.2022 4 z 5

Chata ve Švýcarsku Chata ve Švýcarsku Julie Caplin

Naprosto krásně napsaná kniha, nechybí v ní romantika a ani popis krásného Švýcarska (no hned bych tam jela na dovolenou)

12.06.2022 5 z 5

Liliana Liliana Anna Szafrańska

Tohle byl fakt silný příběh a hned ze začátku jsem měla i slzy v očích. Polky opravdu umí psát knihy, protože to je příběh co opravdu stojí za to si ho přečíst. A ten konec to bylo úplně o nervy…doufám v další díl :)

21.01.2022 5 z 5

Ty nejsi můj Romeo Ty nejsi můj Romeo Ilsa Madden-Mills

Příběh se mi opravdu líbil. Jsem zvědavá na další díly. :)

08.01.2022 5 z 5

Řekni něco legračního Řekni něco legračního Penelope Ward

Moje první kniha od této autorky a hned si mé srdce získala. :) Skvělá kniha

28.06.2021 5 z 5

Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Tak tohle byla doslova jízda, tak nádhernou knihu jsem snad ještě nečetla. Byli chvíle kdy mě rozesmála, ale taky rozesmutnila. A na konci jsem se konečně dočkala toho co jsem si už říkala na začátku knihy, krása. :)

29.05.2021 5 z 5

Vzdorující královna Vzdorující královna Meghan March

Tohle bylo daleko lepší, než první díl. Daleko lepší příběh, než v prvním díle. Jedním slovem wow, už teď se těším na poslední knihu. :)

16.05.2021 5 z 5

Bane: Prokletá láska Bane: Prokletá láska L. J. Shen

Podle mě tohle byl snad nejlepší příběh ze všech knih. Tahle se mi zatím líbila nejvíc. Sice první polovina knihy byla taková nijaká až místy nudná, ale pak se to rozjelo a nechtěla jsem přestávat číst.

20.04.2021 5 z 5

Život jedna báseň Život jedna báseň Colleen Hoover

Moje první kniha přečtena od této autorky a nemam slov. Nádherně napsané příběh jsem naprosto hltala. Wow.

05.03.2021 5 z 5

Omyl Omyl Elle Kennedy

Další díl co byl fakt mega! Skvěle je ze se tam objevují postavy i z prvního dílu, což je super. Tento díl me bavil o něco méně, ale i tak byl povedený.

12.02.2021 4 z 5

Sparrow Sparrow L. J. Shen

Tak tohle byla naprostá jízda!

23.07.2024 5 z 5

Na hraně zapomnění Na hraně zapomnění Jessica Ann Redmerski

Me se naprosto kniha líbila. Bylo to smutné, romantické a ten konec byl totální bomba. Četlo se to skvěle :)

30.04.2023 5 z 5

Sladký nepřítel Sladký nepřítel Kristen Callihan

Kniha se mi líbila, autorka umí napsat skvělý příběh. Bylo to krasne romantické a ještě když Lucian byl bývalý hokejista (ty ja mužu )

11.02.2023 5 z 5

Rule Rule Jay Crownover

Za me velmi povedena kniha, je to taková fajn oddychovka, která me neskutečně bavila. Rozhodne si přečtu další díly.

20.02.2022 5 z 5