Mišmiš Mišmiš komentáře u knih

V zahradě zášti V zahradě zášti Camilla Bruce

velice zajímavý příběh na podkladě skutečných událostí. Bella byla velice zajímavá žena a i když se autorka snažila ji podat jako milou ženu,tak si myslím,že byla vše,ale ne milá žena. myslím,že ani jednoho muže ve svém životě nemilovala a myslím,že i láska k dětem byla spíše přáním autorky.

jediné co mi při čtení knihy vadilo,bylo přeskakování ve vyprávění postav. občas jsem nevěděla koho povídání čtu.

26.03.2023 3 z 5

Romeo & Julie 2300 Romeo & Julie 2300 Vladimír Páral

Ne, prostě sci-fi nebude nikdy můj šálek kávy. Knihu jsem dočetla, jen abych měla splněné políčko ve čtenářské výzvě.
Každopádně je kniha dobrá k zamyšlení ohledně lidských vztahů. A co všechno může technika. Každopádně fantazie pana Párala je neskutečná :-)

23.10.2017 3 z 5

Kulka Kulka Mary Louise Kelly

Za mě hodně dobrá kniha. Velice příjemná, poutavá a čtivá.
I pro mě byl velmi překvapivý konec. Zvlášť když to zůstalo otevřené.
Každopádně doporučuji k přečtení.

06.09.2017 5 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

tuto knihu jsem hodně dlouho odkládala. Měla jsem trochu obavy z humbuku kolem a bála jsem se zklamání.
ale za mě je to bomba. Úžasné propletení příběhů, lehkost vyprávění, vykreslení postav a snad všechny možné ukázky rodin, lásky.....
Musela jsem o knížce pořád přemýšlet...jen volný konec mě trochu zklamal....ale aspoň si to mohu domyslet podle svého :-)

10.08.2017 5 z 5

Psychologie masových vrahů Psychologie masových vrahů Andrej Drbohlav

Velice zajímavé čtení a pohled do nemocné duše. Člověk si občas uvědomí jak i malinkatý detail v životě může osud posunout někam jinam.

06.03.2017 4 z 5

Člověk Gabriel Člověk Gabriel Kateřina Dubská

Nádherná jemná milá kniha. Ukázka lidství a lásky. Rozhodně doporučuji přečíst.

05.10.2016 5 z 5

Na co Alice zapomněla Na co Alice zapomněla Liane Moriarty

Hezká knížka k zamyšlení. Jen konec mi přišel hrozně rychlý takový useknutý...

06.01.2016 4 z 5

Stalker Stalker Lars Kepler

Hustýýýýýý.....nejlepší kniha serie. Miluju je a doufám, že jich bude ještě hodně :-)

16.09.2015 5 z 5

Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

super :-)

12.04.2014 5 z 5

Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Pro mě úžasná kniha. Příběh sice skončil s otevřeným koncem, ale třeba bude pokračování :-) Je to sice tak trochu červená knihovna, ale uvěřitelná. Děj byl npínavý. Pořád se to víc a víc zamotávalo :-)

12.04.2014 5 z 5

Noční lov Noční lov Robert Bryndza

Opět skvělá kniha, která se dobře četla. Jen dávám o hvězdu méně za to, že hrdinka proti všem sama opět případ vyřešila. Stejný konec jako v první knize.

28.09.2017 4 z 5

Poslední výročí Poslední výročí Liane Moriarty

Z knih, které jsem od této autorky četla mi přišla nejslabší. Asi tím, že byla pro mě snadno předvídatelná.Ale zase na dovolenou jako stvořená. :-)

17.09.2017 4 z 5

Poslední rituál Poslední rituál Yrsa Sigurðardóttir

Pro mě dobrá kniha. Má spád, překvapivý konec aspoň pro mě a krásně se čte. Tuto autorku jsem si zařadila mezi oblíbené a už se moc těším na další její knížky :-)

09.01.2017 5 z 5

Malinkatý kretén Malinkatý kretén Zdena Frýbová

Pro mě kouzelný návrat do dětství :-) Je to vtipná, milá knížka :-)

20.04.2016 5 z 5

Biomanžel Biomanžel Michal Viewegh

Tak pro mě velké zklamání. Biomanželka byla úžasná, toto velmi velmi slabý odvar. Dávám dvě hvězdičky a jednu navíc za snahu.

10.02.2016 3 z 5

Pýthiiny rady Pýthiiny rady Erik Axl Sund

za mě super. konec měl grády a pro mě bylo rozluštění trochu překvapení :-)

30.01.2016 5 z 5

Hladový oheň Hladový oheň Erik Axl Sund

Pro mě další super díl. Už se těším na ten poslední.

11.11.2015 5 z 5

Kniha o kávě Kniha o kávě Petra Veselá

Velmi hezkým a zábavným způsobem napsaná kniha o kávě. Hledám nyní způsob, jak si kávu připravit, aby mi co nejvíce chutnala a zde jsme našla pár tipů. Děkuji :-)

18.10.2015 5 z 5

Když je láska slepá Když je láska slepá Luisa Buresch

Příjemná oddychová kniha.

18.10.2015 4 z 5

Ty Ty Caroline Kepnes

ufff...pořád nevím jestli se mi kniha líbila nebo ne. Někdy mi přišlo, že je až zbytečně vulgární :-) Ale zas jsem nikdy podobnou knihu nečetla. Možná si přečtu ještě další díl a pak se uvidí :-) Zatím tedy jen tři hvězdy :-)

16.09.2015 4 z 5