MišuleP komentáře u knih
Krasne napsane, knihu jsem precetla za tyden. Silny pribeh, ani si neuvedumeje co vsechno se stalo v nasi historii. Po precteni to ve me urcite neco zanecha, dnesni starosti jsou prkotina proti hranici smrti.
Silny pribeh u ktereho si uvedomite co jsou opravdove starosti.
Knizka krasne napsana.
Další příběh opět super:!Musí člověk u čtení dávat vážně pozor, zvraty jsou i během jednoho řádku. Už se těším na další příběh.
Pobavilo!!! První díl byla pecka, přečteno jedním dechem.
Pekny poutavy pribeh. Do poslednich chvil jsem netusila kdo je vrah.
Libilo se mi, ze v knize bylo i trochu nejakeho deke u vysetrenovach postavach.
Neni to zadny krvak, idealni knizka na pochmurne podzimni vecery.
Doporuciji
Přečteno ve škole, vím, že se mi to moc líbilo, ale musím přečíst znovu po těch letech :-)
Kniha mě neoslovila, nemám ráda tento styl. Moc příběhu, skoro žádný děj, nakonci se prolne, ale už si bohužel nepamatujete co bylo na záčatku. Věci, které mě zajímali jsem se nedozvěděla.
Silny pribeh. Krasne napsane.
Vic napsat nejde, to se musi precist!
Kniha je napsaná zvláštním stylem. Ze začátku mě kniha chytla hodně, postupně to opadlo. Přeskakování hodně v čase, hodně osob, to by mi ani nevadilo, ale přišlo mi to moc zdlouhavé.
Ale jsem i ráda, že jsem přelouskala tento typ knihy.
První knížka od tohoto autora co jsem četla. Nečeakla jsem takový obrat a zvrat a jen jsem chtěla číst dál a dál a zjistit jak to dopadne a konec mě taky dostal.
Neměla jsem velké očekávání, chtěla jsem jen změnit žánr od romantiky a tohle mě dostalo.
Myslím, že to nebyla poslední knížka, kterou jsem si od Jo Nesbo přečetla.
Bohuzel jsem asi mela z duvodu vysokeho hodnoceni na tuto knizku velke naroky. Pro me nic moc extra, cetla jsem pro me daleko lepsi romany. Jsem rada ze jsem to prolouskala a neodlozila.
Myslím, že kdyby byla kniha podaná J.L. Rowlingové a nebyla napsaná jako divadelní hra, mohla to být krásná knížka.
Scénař ne-e.
Krasny romanticky pribeh s nadechem vanoc.
Jako oddechovku muzu jen doporucit.
Opět super příběh. Zajímavá zápletka, do poslední chvíle jsem nepoznala, kdo je vrah.
Už se těším na další příběh od spisovatelky.