miuk

Zažila jsem si to samé, mohu říct, že žal po mamince NIKDY nezmizí...kniha ve mě rozehrála stavy, které se snažím v normálním životě odsunout. Ne zahodit, jen odsunout, je nutné normálně fungovat. Chápu, že pro čtenáře, který nemá tuto zkušenost (díky Bohu!!), to může být divná, možná i nepochopená kniha. Pro mě je to jedna z mých TOP knih.

Perfektní. Po dlouhé době super kniha, několikrát mě až mrazilo, výborná zápletka, až do konce jsem neměla tušení, kdo je pachatel. Super!!!

Bulvárek o čínských pracháčích, kdo, kde, s kým, co měl na sobě, co jedl apod. - v knižní formě. Teda já marnivka jsem se docela bavila.

Perfektní kniha na letníodpoledne. Pobavila mě. Zajímavé novinky ze života jiné kultury.

Přečteno, ale smysl mi nějak uniká? Průvodce pro socky, co rádi vystavují značky?

Trvalo déle než jsem se začetla, ale pak mě to pohltilo. Po přečtení mě ještě několik dnů Ariel provázel, docela psycho kniha. Nutí přemýšlet o něčem nepolapitelném, abstraktním, přesto však ovlivňujícím celý náš svět.

Docela zajímavé čtení, hlavní hrdinka ale některé věci podle mě moc hrotila. Jinak perfetní popis ostrova, pak jsem si ještě hledala další informace na netu.

Trvalo mi dlouho, než jsem se začetla, ale pak to mělo spád. Důmyslná zápletka, přečteno jedním dechem.

Perfektní, sonda do životů, závěr mě šokoval, ale asi se to dalo čekat. Tahle autorka se nebojí.

Rozhodně čtivé, ke konci rozuzlení, ze kterého mi bylo až zle...Lze zlo odčinit dobrem?

Čekala jsem něco více čtivého, něco, co má větší spád. Začátek se vlekl, trvalo, než jsem se začetla, pak mě to chytlo, ale konec mě zklamal. Chtělo by to zapracovat na konci, takhle to nějak vyšumělo.

Zajímavý příběh jedné rodiny. Čte se dobře, ale nějaký přesah pro mě do života...no ani nee.

Ze začátku docela zdlouhavé, pak jsem se dostala do děje a šlo to, konec překvapivý, zajímavé sledovat vývoj vztahu k děvčeti, od netečnosti k hlubokému soucitu.