Mjkslife Mjkslife komentáře u knih

Zloba Zloba Chris Carter

Úplně jinak postavený příběh, než jaký je u Cartera zvykem, nicméně zatím jedna z jeho nejlepších knih. Pro ty, kteří čtou knihy postupně, bude zajímavé, dozvědět se informace z Robertovy minulosti. Dostanete se do hlavy brutálnímu, sadistickému vrahovi. A to tak, že budete hodně opatrní, koho si do svého života kdy pustíte.

20.08.2024 5 z 5

Jeden za druhým Jeden za druhým Chris Carter

Chris Carter dokáže v každém dalším díle překvapit. Napínavé od začátku až do samého konce. Žádné zbytečné kapitoly, které by se snažily vyplnit děj. Nic pro slabé povahy, některé pasáže stojí opravdu za to.

16.08.2024 5 z 5

Čtvrté křídlo Čtvrté křídlo Rebecca Yarros

10/5. Tohle bylo epické! Celý tenhle svět vás pohltí a nepustí do poslední stránky. Tolik emocí. Nepopsatelný zážitek.

11.08.2024 5 z 5

Sluneční král Sluneční král Kai Spellmeier

Naprosto dokonalý příběh o zakázané lásce. Edwarda i Freddyho nejde nemilovat a jejich počáteční konverzace byly až úsměvné. Nádherný jazyk, kterým je kniha napsaná, pouze umocňuje zážitek ze čtení. Navíc příběh nutí čtenáře k zamyšlení.

06.08.2024 5 z 5

První, kdo na konci zemře První, kdo na konci zemře Adam Silvera

Kniha Oba na konci zemřou byla skvělá, ovšem tohle! Famózní, i přesto, že je od začátku naprosto jasné, jak příběh dopadne. A na konci si připravte kapesníky. "Orion ani Valentino netuší, jak den skončí, přesto vědí, že ho chtějí strávit spolu... i když to znamená, že jim rozloučení zlomí srdce." A vám taky.

28.07.2024 5 z 5

Vše, čeho lituji Vše, čeho lituji Mikki Brammer

Žijte život tak, aby váš seznam "věci, kterých lituji", byl na konci vaší cesty, co nejmenší. Buďte s těmi, které milujete a nikdy nedovolte, aby cokoliv nebo kdokoliv, umlčel hlas vašeho srdce. Pokud je něco, co bychom si měli vzít z téhle knihy, pak je to právě tohle.

03.07.2024 5 z 5

Jiné místo Jiné místo Kateřina Karolová

Čtivé, záhadné a překvapivé. Po přečtení se navíc můžete vydat po stopách hlavních hrdinů a mít tak skvělý zážitek jako bonus a užít si den plný hádanek a šifer v Luhačovicích. A možná vám to odhalí i část příběhu. Rozhodně to doporučuji zkusit.

16.08.2023 5 z 5

Chaloupka na muřích nožkách Chaloupka na muřích nožkách Sophie Anderson

Do téhle knížky se zamilujete hned dvakrát. Nejprve do nádherné obálky a poté do samotného příběhu. S Márinkou zažijete spoustu dobrodružství i bolestivých chvil, ale na konci vás tento příběh bude hřát u srdce. Knížka navíc obsahuje překrásné ilustrace.

16.08.2023 5 z 5

Všechno, co jsme měli Všechno, co jsme měli Jennifer Bright (p)

Sladká vůně čerstvého pečiva, která se mísí s hořkostí traumatické události, která Kate postihla. Sympatické hlavní i vedlejší postavy. A ačkoliv některé situace byly víc než předvídatelné, rozhodně to neubírá na kvalitě. Jak napovídá anotace, tento román se vám opravdu dostane pod kůži. Rozebere vás a zase dá dohromady. Přebal slibuje romantiku, ale skrývá v sobě také mnohem víc.

16.02.2023 5 z 5

Historky z Tinderu Historky z Tinderu Lucie Macháčková

Krátké, ale humorem nabité kapitoly. Naprosto skvělá oddechovka na jedno odpoledne. A zaručeně se u ní budete smát nahlas!

09.01.2023 5 z 5

S orlem na zádech S orlem na zádech Iva Pekárková

Žádné odpočinkové čtení nečekejte, ale tahle kniha na motivy skutečného případu je jedním slovem skvělá. Bravurně vykreslené postavy, včetně mluvy. A doslov pro objasnění byl skvělým zakončením tohoto příběhu. Autorka má dar slovy vylíčit dané situace a postavy tak, že máte pocit, jako byste stáli přímo vedle nich.

13.06.2022 5 z 5

Srdce a mozek Srdce a mozek Nick Seluk

Úžasně vtipný komiks, ve kterém se najde každý z nás :) roztomilé srdce si jednoduše zamilujete!

24.05.2022 5 z 5

Kdo se postará o Annu Kdo se postará o Annu Kateřina Pantovič

Aneb nesuď knihu podle obalu. Tohle bylo velké překvapení, originální příběh, vtipné a smutné zároveň. Tuhle knihu na jedno odpoledne si užijete!

23.03.2022 5 z 5

Dokonalé děti Dokonalé děti Sophie Hannah

Celkový nápad byl dobrý, ale zpracování pokulhává. Jedna lež střídá druhou a nakonec ani sami nevíte, co je vlastně pravda. Některé pasáže chaotické a závěr mohl být zpracovaný taky o trochu lépe.

22.03.2022 3 z 5