monika0181

Keftl to vystihla úplně přesně.
První strany se táhly. Když se objeví Noah, víte, že takového chlapa chcete doma.
Ta emoční smršť, které se nám na dalších stranách dostane, je jak vulkanická činnost, tak to z příběhu prýští.
Čekáte klasický milostný trojúhelník, ale nemůžete být více vzdáleni realitě.
To co pro nás autorka připravila nás rozhodně nenechá chladné.
A zápletka? Vytáhla jsem kapesníky a modlila se, aby tomu autorka napsala happy end. To fakt byly infarktové emoce.
Rozhodně se těším na další knihy autorky.

Tak jestli mě někde nadchla chemie mezi postavami, tak to bylo tady. Ta energie, jiskření. To jejich pošťuchování, bylo jako hra kočky s myší, kdy bylo jasné jak to dopadne.
A moc jim to přeju, protože příběh měl úžasnou dynamiku. Než jsem se nadála byla jsem v půlce knihy. Takže čtivost to rozhodně má. A tempo rychlé.
Než jsem se nadechla byla jsem nadšením ke konci knihy, tak to letí.
Mrzutý bručounský taťka je fakt dost dobrá pozice na charakter postavy, na které se dá psát skvělý příběh.

Minulý díl končí, jak April vyhodí Gavina, protože ji přizná, že to byl on s kým se prvně milovala. Zklamaná, zhrocená, se zlomeným srdcem se snaží April jít dál.
Jenže Gavina miluje. Je třeba dozrát, strávit bolest a začít komunikovat. Kéž bychom to všichni uměli. Jsme na tom často v životě jako oni dva.
Přiznám se, že nevím, zda bych sama nevzdala situaci s Gavinovou matkou. To musí být neskutečně vyčerpávající.
Příběhy autora píše opravdové, z reálného života. Ano, končí dobře, ale není to přeslazený konec.
Emoce, které nám autorka předkládá, jsou citlivé, reálné, hluboké. Přesto je kniha čtivá a není to nezábavné psycho dílo. Prostor k zamyšlení nám dává obrovský.
Osobně se těším na příběh Cama a Megan, to by mohlo být také zajímavé. Moc mě těší, jak má autorka zpracované neotřelé zápletky a charaktery jednotlivých postav.

Já tu autorku žeru.
Jak ta nás umí napínat. Možná by to chtělo zrychlit vydání dalšího dílu.
Není postava v této sérii, která by mi nesedla, lezla na nervy (teda nemyslím záporáky). Hlavní linie příběhu bratři Steelové jsou chlapi jak mají být.
Stavba příběhu, rozplétání a další zámotky, wau. Autorka nám fakt dává. Rozkryje dva kroky v před a dostane nás o pět vzad.
Moc jsem zvědavá na další díl, obzvlášť po posledním telefonátu v této knize ......
Stojí to za to, přečtete si.

Když jsem před časem četla Vytočenej na Maxx, tak jsem se sháněla hned po druhém dílu. To ještě nevyšel.
O to větší radost jsem měla, když jsem Nebezpečnou rychlost našla mezi novinkami.
Příběh má poměrně hladký průběh, stejně jako první díl. Není to nic náročného, rychle to ubíhá.
Zápletka věrohodně vyřešena. Stefano i Gabby příjemné postavy.
Já jsem moc spokojena. A jestli mi vyjde další díl? Super, jdu hned do něj, protože i další kluci z dílny si zaslouží svůj příběh.

Souhlas s MAU256, jednohubka s těžkým tématem.
Trochu mi to připomnělo Lásku on line.
Autorka pro nás vždy má příběhy s ponaučením. Nejsou komplikované, jsou čtivé a přesto nás upozorní na něco zásadního, co stojí za zmínku, za pozornost.
Příběh jsem si užila. Nepaří asi do top knih autorky. Lidsky ale přínos rozhodně má.

Krásná kniha pro mladé čtenáře.
Oceňuji, že není jednoduchá. Řeší i zásadní věci dospívání, života. Nevěra, rozchod, odchod od rodiče do jiné země, vážná nemoc rodiče, ztráta blízké osoby, podnikatelský téměř krach.
Ivy i Taylor prochází dozráváním, učí se řešit situace, které život přináší.
Nadstavba příběhu je obrovská. Jako kniha o dopívání dokonalá.
Psáno s pokorou a porozuměním a poučením.

Tak tohle by šlo.
Vezmeme-li v potaz, že je hrdinkou skoro šedesátnice, je to krásný příběh.
Neočekávejme flámy, spoustu sexu, nevyzrálost a hledání své životní cesty.
Je to příběh vyzrálých dospělých lidí, kteří za sebou mají kus života. Něco v něm udělali dobře, něco špatně. Žijeme se svými rozhodnutími a přemýšlíme, co nás v životě čeká dál a zda chceme využít další šanci a zbytek života si chceme stále užít nebo přežít.
Andy i Wolf se rozhodli, že užít si život i když jsou starší, je to, co chtějí. Příběh bez přikrášlování vypráví o tom, že i aktivní život můžeme mít i ve vyšším věku.
Za mě spokojenost. Ocení asi čtenáři středního věku. Pro mladší to může být leckdy neuchopitelné. Asi jako starším přijdou příběhy pro mladé jednoduché.

Dojmy poměrně rozpolcené. Dlouho, dlouho nic a závěr dřív než na nové šaty.
Doba 19. století nebyla pro ženy stále žádné terno. Víc příkazů, rozkazů, očekávání než je zdrávo. Doba nepřála přirozeným láskám a ani chování.
Aristokratická hra na něco lepšího.
Kniha nás vcelku čtivě bere do prostředí společenské smetánky.
Bohužel je kniha sice čtivá, ale bohužel zapomenutelná. První díl mi sedl více.

Souhlas s evineckY.
Je to příběh náctiletých pro náctileté. Psáno jednoduše, nekomplikovaně a starostech a pocitech dospívajících.
Pro dospěláky to nemá moc co nabídnout, hloubku, emoce.
Jednoduché, relativně ploché, odpočinkové, nenáročné.

JEM je sázka na jistotu, že Vás kniha bude bavit. A přesně tak to je i tady.
Erotikou, vášní je kniha úplně nabitá, energií to jen srší a přitom do strany cca 200 na sex ani nedojde.
Obdivuji umění autorky dát do toho takové emoce, že máte pocit, že je kniha samá erotika a sex a přitom to tak není. Stačí pohledy, emoce a jste tam ... je to taková dokonalá volba slov a spojení, že Vás mrazí a chloupky Vám stojí stejně jako Eleanor.
Jak Eleanor tak Becker jsou obrovské osobnosti. Vyrovnaní. Becker je vzhledem ke své minulosti jistě komplikovaný, ale není zlý, útočný, arogantní, tedy ve vztahu k Eleanor.
A konec??? No při tom, co vše Beckerovi prošlo, a jak ho Eleanor znala, vnímala, mi roztržka, kdy utekla přišla trochu malicherná.
Každopádně i mně mrzí, že je to série a dozvěděla jsem se to, až při čtení. I já nutně potřebuji pokračování.

Jestli chcete dark romanci, tak Zvrácení je rozhodně ta správná volba..
Za mě je Penelope Douglas královna temných zvrácených romancí.
Při čtení máte pocit, že to nechápete, že vám pořád něco uniká, že je to nesmysl a stejně knihu neodložíte dokud nejste úplně na konci, tak vás pohltí.
Tolik rozporu - je to ujeté, šílené, boží, zvrácené, neskutečně úžasné ..... tento příběh bude mít min tolik příznivců jako odpůrců.
Vydařené kontroverzní dílo.
Já se těším na další díl, já totiž patřím rozhodně mezi příznivce Penelope Douglas.

Jestli se chcete nasmát, vezměte do ruky tuto knížku.
Já se bavila již od první strany. Opět na mě koukali v metru, jak na exota.
Autorka píše neskutečně vtipně, čtivě.
Chemie, napětí mezi oběma vysloveně sršela.
Sice to postupem příběhu sláblo a ubíralo na intenzitě. Ale opravdu se to velmi dobře četlo.
Konec mi přišel trochu useknutý, škoda toho, mohl být víc rozvedený.
Já se rozhodně těším na další knihy autorky, protože to je vždy zážitek.
Obě postavy mi sedly přímo do noty.

Tahle kniha má jednu chybu. Četla jsem ji po Dvojí tvář.
S ohledem na tuto knihu je Bohyně prostě slabý odvar.
Kniha v pevné vazbě s ořízkou a příběhem na necelých 170 stranách, je spíš zrychlenou povídkou po povrchu mafie.
Nelze upřít čtivost. Plyne rychle, svěže. Za odpoledne bylo přečteno.
Ale jak píšu, je to vše hodně po povrchu, to u této autorky je bohužel běžné. Dokáže poměrně slušně psát z jakéhokoli prostředí bez jeho znalosti a na příbězích je to znát.
Obálka bohyně, vazba, ořízka pochvala, příběh 167 stran.
Dvojí tvář není tak "nákladná", ale jejích 337 stran jsem si za cenu 1/4 nižší než byla Bohyně rozhodně víc užila.

Dokonalé!
To je extra povedená mafiánská kniha.
Pokud budu srovnávat se Sladké pokušení, které bylo jak mafiánská pohádka. Tohle má opravdu grády.
Tak jak byl vykreslen charakter Fabianovi postavy, super.
Ve většině mafiánek, mafián změkne a stane se z něj ochočený slaďouš. Fabiano si tady udrží naprosto konzistentní formu. A to že se zamiluje jeho postavu naprosto neoslabuje, zůstává pevný věrný.
A Leona je naprosto realistická dívka, která si uvědomuje realitu situace.
Tohle jsem si opravdu užila. Jen houšť a sem s dalšími díly.

Winter Renshaw je sázka na jistotu pohodových nenáročných romancí.
Přesně takový příběh byl. Líbivý, čtivý, pohodový.
Calder je muž s zatvrzelým srdcem, které dokáže prolomit jen patřičně svéhlavá a tvrdohlavá asistentka.
Bylo to fajn čtení.

Tak tohle byl pohled do hlubin lidské duše.
V počátku jsem přemýšlela, proč mám knihu číst, když je to 100xomílané téma stalkovaná hvězda pod tlakem manažerů a okolností.
První strany jsem sama polemizovala proč ano a proč ne. Než jsem se nadála, kniha mě vcucla a měla jsem neskutečnou potřebu pokračovat a číst.
Myslím, že se mi zatím nikdy nedostala do rukou tak dobře psaná kniha z pohledu hvězdy showbyznysu. Tak reálně popsané tlaky, emoce, situace, že se cítíte jak přítomní v příběhu.
Tento příběh oceňuji z polohy a způsobu vyprávění. Není možní nevnímat přidanou hodnotu/poučení, jak tlak na lidi v tomto odvětví působí, do jakých reakci je nutí. Jak přichází o své soukromí, svobodu.
Ano, vybrali si to sami. I tak jsem hodně přemýšlela o zvládání tlaku. Musela jsem si pustit muziku na YT, byli To One Direction a tak jsem přemýšlela o Liamu Paynovi. Není jediný kdo právě tyto tlaky neustál a řešil tak jak řešil.
Každý máme nějaký únik ze stresových situací.
U mě jsou to knihy a pohodové příběhy v nich. Proto autorům děkuji a pro Morgane Moncomble - tohle je opravdu povedený příběh.

Lilly Lucas je sázka na jistotu pohodového čtení.
Toto je hezké zakončení celé série. Je takové jednodušší, nejde tolik do hloubky, jak obsahuje dva příběhy v jedné knize.
Ale bylo to opět příjemné setkání s lidmi z Green Valley. Škoda konce celé série. Byl to rozhodně příjemně trávený čas s obyvateli tohoto městečka.

Knihu jsem přečtla před pár dny a nyní přemýšlím o čem byla ....
To asi hovoří za vše. Úplně dojem neudělala, když po pád dnech o tom musím přemýšlet.
Přišlo mi to hodně jednoduché, v porovnání s ostatními knihami autorky o dost slabší.
Příběh opravdu pro náctileté.

Příběh není extra objevný. Zpracování taky není na topu.
Ale nevadilo mi to. Jednoduchá oddechovka.
Tyhle knížky čteme, protože nechceme nim moc řešit a to přesně splňuje. Prostě červená knihovna s tím správným koncem.
Jistě by šlo jít víc do hloubky, nemusel by být příběh tolik uspěchaný.
Ale bylo to fajn. Ráda jsem si to přečetla. Zápletka Mari, Hudson a Alec, hmm, tak ta se povedla.