Moniska2410 Moniska2410 komentáře u knih

Matčina volba Matčina volba Samantha King

Anotace je napsaná tak, že od knihy čekáte něco úplně jiného. Madeleine žije pro svoje dvojčata, v den jejich desátých narozenin prošla její láska zatěžkávací zkouškou. Na dveře u nich zaklepal vrah a přinutil jí učinit děsivé rozhodnutí. Jedno si vyber mrcho...... Kdo přežije syn nebo dcera.
Příběh je rozdělen na čtyři části. První část se tak nějak vleče a říkala sem si jestli knížku neodložim. Od druhé to má spád i když je jasné jak to asi bylo a jak to skončí,to ale na čtivosti vůbec neubralo.

28.05.2022 3 z 5

Odpočítávač Odpočítávač Amy Suiter Clarke

Elle začala provozovat podcast Opožděná spravedlnost kde vyšetřuje staré případy a jeden z nich je o sériovém vrahovi zvaném Odpočítávač, který má zálibu v číslech 3,7,21. Každý rok unesl a zabil krutým způsobem tři dívky, každou o rok mladší než předchozí. Jedenáctileté Noře se však podařilo hrůzný řetězec přerušit, tím že utekla. Vraždy přestali a policie měla zato, že vrah spáchal sebevraždu. Jenže Elle se ozve posluchač, že ví kdo je vrahem a tím to všechno začne.
Kniha mě od začátku bavila, vtáhla a nešlo jí odložit. Bavily mě podcasty,kde se seznamujeme s detailama o vyšetřování. Od půlky sem měla určité tušení, které se ke konci potvrdilo. Přesto mě knížka bavila a ráda doporučím dál.

25.05.2022 5 z 5

Hate List Hate List Jennifer Brown

Těžké téma a bohužel se to občas děje. Hlavní hrdinka mi byla sympatická. Knížka se četla dobře a na konec padl balíček kapesníčků. Možná by mohla být zařazena jako povinná četba.

15.05.2022 4 z 5

Nejšťastnější muž na Zemi Nejšťastnější muž na Zemi Eddie Jaku (p)

Děkuji, děkuji můj nový příteli. Za tvou odvahu, sílu a v neposlední řadě za to, že si se podělil o vše čím sis musel projít. Už první věta mi vehnala slzy do očí "Můj nový milý příteli,,
Celou dobu sem měla pocit, že sedíme v nějaké krásné kavárně, pijeme čaj a ty mi vyprávíš svůj příběh, usmíváš se stejně jako na obálce. V mém srdci už budeš navždy, můj nový příteli Eddie Jaku

31.01.2022 5 z 5

Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Pro mě to nebylo až tak strašidelné, ale nebylo to špatné. Uvidím jaká bude její další duchařská knížka.
Zatím u mě vede její Kořist.

15.06.2021 3 z 5

Pravda, nebo lež Pravda, nebo lež Colleen Hoover

Moc povedený thriller. Po dočtení sem si řekla, tak je to pravda nebo lež?

15.06.2021 5 z 5

Francouzský manžel Francouzský manžel Klára Janečková

Další úžasná knížka od paní Janečkový, přečtená za pět hodin. U ní člověk nesáhne vedle. Pěkný, napínavý, prostě dostala sem vše, na co sem u paní spisovatelky zvyklá. Jen tak dál, mám přečtené všechny knížky a už teď se těším na další. Pište, pište, pište :-)

11.06.2021 5 z 5

Manželky Manželky Tarryn Fisher

Ve tři sem začala číst a právě sem jí dočetla. Děj plynul, stránky se otáčeli a já si říkám, to bude takhle, po pár stránkách aha tak to bude jinak a nakonec mi spadla brada. Užila sem si jí a v napětí byla do posledního slova.

03.05.2021 5 z 5

Jeho banán Jeho banán Penelope Bloom

Moc sem od knížky nečekala a taky sem skoro nic nedostala. Chyběl mi tam ten avizovaný humor, romantika a sex. Jako oddechovka po náročnějších knížkách ano a vím, že už se k ní nikdy nevrátím. Asi pošlu banán do světa, snad se ho někdo ujme, než začne hnědnou :-)

25.02.2021 1 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Moje první kniha od paní spisovatelky a určitě né poslední. Kniha je rozdělena na tři části a každá část mě vtáhla a nepustila. Stačil jeden den a paní Mornštajnová se stala další českou spisovatelkou, která mi ukradla srdce ;-}

16.02.2021 5 z 5

Kořist Kořist Darcy Coates

(SPOILER) Temný thriller od kterého se nešlo odtrhnout. Konec mě překvapil, i když sem čekala, že žádná nestvůra to není. Za mě plný počet :-)

16.02.2021 5 z 5

Řetěz Řetěz Adrian McKinty

Teda to byla jízda,to nešlo odložit. Děj mě vtáhl a nechtěl pustit. Jako matka skoro třináctiletého puberťáka se budu bát až mi zazvoní telefon s neznámým číslem. Co jsou schopni udělat rodiče pro svoje dítě. Určitě by to neměli číst moc úzkostlivé matky.

Pustina Pustina Stina Jackson

Tak konečně sem se jí prokouslala. Po přečtení její první knížky, která mě uchvátila, sem se pustila do její druhé knížky a ta mě zklamala. Bylo to pro mě chaotické a občas sem byla ztracená.

03.11.2020 1 z 5

Stříbrná cesta Stříbrná cesta Stina Jackson

Knížku sem si vybrala z mého dlouhého nepřečteného seznamu, že mi bude dělat společnost na dvě odpoledne. Dala sem jí za jedno, nešla odložit. Knížka je rozdělena na dvě části, mě se líbily obě. V první se dozvídáme co se stalo a v druhé proč a jak. Díky krásnému popisu prostředí, sem měla pocit, že v té úžasné krajině sem taky.

Ti druzí Ti druzí C. J. Tudor

Dámy a pánové to byla jízda. Jak se píše, mrazivé, děsivé, neodložitelné. Po Kříďákovi a Jámě další skvělá knížka, do skoro poslední stránky nedýchate napětím. Užila sem si kazdičký písmenko a už teď se těším na její další knížku.

Rudá galerie Rudá galerie Tiffany Reisz

Neměla sem velké očekávání, ale knížka mě mile překvapila. Ano byly tam věci trochu víc přitažené za vlasy, ale takový malý únik z reality nikomu neuškodí. Moje bujná fantazie jela na plné obrátky a už se těším na druhý díl. Doufám, že bude stejně perverzní ????????

03.11.2020 4 z 5