Mothermoth Mothermoth komentáře u knih

Anežka Anežka Viktorie Hanišová

Velmi smutny pribeh. Jsou zeny, kterym materstvi proste neni dano????

29.07.2019 5 z 5

Losos v kaluži Losos v kaluži Markéta Lukášková

Prrijemna ducharina ...

22.03.2019 4 z 5

Terapie Terapie B. A. Paris (p)

Ve srovnani s “Za zavrenymi dvermi” vlastne oddechovka, nicmene velmi ctiva. Clovek nepotrebuje mit nervama okousane nehty, kdyz se chce uvolnit cetbou, ze;)

01.07.2022 4 z 5

Usmát se a poodstoupit Usmát se a poodstoupit Karel Nešpor

Pan Nespor timto dilkem strcil do kapsy takzvane self help zalezitosti, se kterymi se rozrthl pytel. Tohle me bavilo a konkretni rady a navody podane strucne, jasne a zabavne uplne lakaji k vyuziti. A rozhodne zamirim na jeho webovou stranku pro dalsi …

07.02.2022 5 z 5

Životem na zelenou Životem na zelenou Matthew McConaughey

Milé, zábavné, americké:)

30.08.2021 4 z 5

QualityLand QualityLand Marc-Uwe Kling

Chvíli před knížkou jsem viděla dokument The Social Dilemma. Qualityland je takovým dotažením informací a faktů z dokumentu do extrému. Ač obsahem vlastně děsivé, bavilo mě to!

23.03.2021 5 z 5

Ikabog Ikabog J. K. Rowling (p)

Tak to bylo necekane - velmi poutavy a napinavy pribeh v podstate pro dospele psany jako pohadka. Za mne vyborne.
Nicmene budu cist spolecne s detmi, abychom mohli vysvetlovat, rozebirat a komentovat.

18.01.2021 5 z 5

Říjnový seznam Říjnový seznam Jeffery Deaver

S každou přečtenou kapitolou prudce roste zájem, od poslední čtvrtiny už se nejde odtrhnout. Stavbou velmi zajímavá a obsahem poutavá záležitost.

24.03.2019 4 z 5

Hitler, Stalin a já - Ústní historie dvacátého století Hitler, Stalin a já - Ústní historie dvacátého století Helena Třeštíková

Tohle by mela byt povinna cetba ... aby lide nezapominali!

29.01.2019 5 z 5

Záludnosti těla Záludnosti těla Barbora Klárová

Výborně čtivá, srozumitelná a zábavná zároveň. Holčička Pěvule a víla mžitka nás s dcerkou (11) moc bavily, ažnám bylo líto, když jsme dočetly.

19.01.2023 5 z 5

Střepy: Ruská invaze na Ukrajinu očima českých spisovatelů Střepy: Ruská invaze na Ukrajinu očima českých spisovatelů kolektiv autorů

Deset ruznych autoru, deset ruznych textu a se vsemi je mozne se ztotoznit. Prozite pocity z valky, ktera je tak blizko, zformulovane do vet. Koktejl beznadeje a oprimizmu.

29.07.2022 5 z 5

Tipy a triky pro výuku cizích jazyků Tipy a triky pro výuku cizích jazyků Petr Hladík

Geniální jednohubka. Často mě odradí rozsah těchto publikací, které mají být učiteli zdrojem a oporou a často se mi stane, že se jen těžko prokoušu zdlouhavým úvodem a popisem všech výzkumů a průzkumů. Pokud vás zajímají opravdu praktické tipy - zde jsou naservírované k okamžitému využití.

20.03.2022 5 z 5

Nejšťastnější muž na Zemi Nejšťastnější muž na Zemi Eddie Jaku (p)

Za takto osobni a neskutecne drasajici vzpominky, o ktere se pritel Eddie podelil s celym svetem - nikoliv aby plakal, ale aby oslavoval zivot a jeho krasy - nelze dat jinak nez 5*
Nesmi byt zapomenuto!

09.02.2022 5 z 5

Terapie vínem Terapie vínem Lucie Melicharová

Ups, chvilemi jsem mela pocit, ze ctu nakupni seznam riznuty ruzovou knihovnou. Cetla jsem kvuli ctenarske vyzve. Jednohubka co neublizi.

04.02.2022 2 z 5

Tibbles Tibbles Michal Šanda

Milá jednohubka pro milovníky zajímavostí. Nádherné ilustrace.

29.12.2021 5 z 5

Moudrost vlků: Jak myslí, jak vnímají a pečují o sebe Moudrost vlků: Jak myslí, jak vnímají a pečují o sebe Elli H. Radinger

Zajímavosti zabalené do spousty vaty. Některé pasáže jsem hltala, některé překonávala. Moudrost starých psů za mne jednoznačně lepší.

23.03.2021 3 z 5

Zápisník abstinentky Zápisník abstinentky Michaela Duffková

Pro mne hodnotnější než Zápisník alkoholičky. Míša má s odstupem času vše mnohem víc srovnané a zmiňuje životní záležitosti, které by si nejen "abstinenti" měli vzít k srdci. Příběhy různých lidí, různé postoje do knížky rozhodně patří.

23.03.2021 4 z 5

Uč jako umělec Uč jako umělec Robert Čapek

Bible pro soucasneho ucitele.

23.01.2021 5 z 5

Rufus zálesák Rufus zálesák David Dolenský

V dnešní době “kompjůtrů” opravdu nádherný počinek, jak lidem ukázat cestu do přírody. Po přečtení a prohlédnutí všech skvělých ilustrací má člověk chuť naskládat věci do batohu a vyrazit.

04.01.2021 5 z 5

Neobyčejná dobrodružství deseti ponožek (čtyř pravých a šesti levých) Neobyčejná dobrodružství deseti ponožek (čtyř pravých a šesti levých) Justyna Bednarek

Tak konečně v tom máme jasno, jak to s těma ponožkama chodí! Vtipné, svižné, milé.

20.03.2019 5 z 5