NannyOgg24 komentáře u knih
Perfektní druhý díl. Kniha se čte jedním dechem. Sebastian je mi sympatičtější než v prvním díle. Skvěle rozehrané osudy, člověk se musí těšit na pokračování.
Irsko je určitě krásná země. Skvělý popis. Hrdinka mi je velmi sympatická a celou dobu jsem jí fandila.
Skvělý příběh, detektivka se mi moc líbila. Určitě si přečtu i další díly.
Nádherná kniha s laskavým humorem, který se rodině Krausových vlastní. S životním optimismem překonávají i stinné stránky života.
Další dobrá česká detektivka se zajímavým rozřešením. Inspektor Bergman patří k mým oblíbeným a přečtu si určitě další díly.
Dobře napsané, konec jsem rozhodně nečekala takový, jaký je. Podle mě to nemuselo být psáno tak obsáhle, ale kniha se čte dobře.
Opět velmi zajímavý příběh a nádherně vykreslená Bretaň.
Komu se líbí série, nebude zklamán. Pro ostatní povídky asi nejsou, když nezná postavy a kontext.
Agatha nezklame. Bystrý mozek slečny Marplové a nečekané rozuzlení.
Příběh se odvíjí podle očekávání, ale to mi nevadí. Líbí se mi opět propojení dvou linií pohledů na život - mladá žena a žena ve starším věku.
Perfektní pokračování, opět jsem se skvěle bavila. Ale chápu, že tento druh humoru se nemusí každému líbit. Za mě paráda.
Kniha má spád. Svižně napsané, nikde jsem se nenudila. Nečekané zvraty. Už se těším na další knihu tohoto tandemu.
Noční hlídka nikdy nezklame. Kapitán Elánius je muž na svém místě. Super kniha, jako vždy od Terryho Pratchetta.
Super detektivka, napínavé do poslední stránky. Už jsem myslela, že je to vyřešené a přišlo něco nového.
Perfektní kniha, prolínání příběhů se mi moc líbilo. Parádní konec.
Pěkně zpracované téma. Hlavní hrdinka mi byla velmi sympatická.
Mírně ulítlé, dobrý nápad. Začnu si více všímat hřbitovů a dění okolo nich. Na mnoha místech jsem se smála a kniha pobavila.
Perfektní, skvěle napsané. Poslední příběh okořeněný ženským pohledem.