Nicky.ca komentáře u knih
Prvá kniha od dvojice Kepler a už teraz viem, že určite nie posledná. Nevedela som sa od knihy odtrhnúť.
Dobrá, psychologická kniha. Celý čas som nevedela na koho stranu sa prikmotriť a komu veriť. Koniec ma prekvapil a mala som z neho dobrý pocit.
Zo začiatku veľmi zaujímavé, ale po čase nudnejšie a nudnejšie. Koniec som síce nečakala takýto , ale práveže to ma nas...nahnevalo :D. Celý dej ani malý náznak toho, žeby koniec mohol byť taký ako bol a to mi vadilo. Bohužial štýl písania Shari Lapena nieje môj šálok kávy.
Pri tejto knihe som citila nekludny, vnutorny strach. Zimomriavky po celom tele a fakt ze som knihu docitala v noci, sama doma , tomu este pomohlo. Celu knihu mate pocit ze ste toho sucastou, ze sa to deje vam.
Kniha ma bavila, doslova som ju MUSELA čítať. Musím ale priznať, že koniec ma trochu sklamal. Ale rozhodne sa teším na další diel.
Knihu som zhltla za jeden deň. Nešlo sa od nej odtrhnúť. Zápletka
desivá a ten koniec ...
Krásne. :) Sarah J. Maas má neskutočný talent.
Milujem zatiaľ každú jednu knihu od nej.
Zas krásny príbeh, ktorý mám neustále v hlave a už netrpezlivo čakám na další diel. :)
Od knizky som sa nevedela otrhnut. Originalna zapletka,velmi ctive. Ma samozrejme nejake muchy, ale celkovo je to dobra kniha.
Tuto knizku som pochopila az na samom konci. Proste krasne, mala som az zimomriavky. :) Urcite odporucam .
No neviem. Pri tejto knižke som zostala mierne sklamaná. Prvá polka knihy pre mňa strašná nuda a koniec bol podľa mňa strašne zbúchaný.
Táto kniha je ako droga. Nemohla som prestat čítať. Desí ma že má mat až 7 častí. :D Zo začiatku som knižke nevedela prísť na chuť ale akonáhle som pochopila o čo tam ide, už som sa nevedela odtrhnúť.
Pre mňa jedna z najlepších knižiek za rok 2015. Obdivujem Cheryl že to všetko dokázala. Za jej odvahu a silu . Čítala som ju už dávno, ale vždy keď si na ňu spomeniem prejde mnou vlna motivácie. Keď som ju dočítala, mala som chuť niekam vyraziť , byť sama a pretriediť si svoje myšlienky.
Vdaka tejto knizke som sa zas prinutila k behaniu a naucila dokonale rizoto :D.
Knizka, pri ktorej hned od zaciatku viete ako skonci, ale aj tak dufate v koniec iny. Koniec ma trochu svojim sposobom sklamal. Nie samotny zaver knihy ale postoje niektorych hrdinov. Ale knizku urcite odporucam. :)