Nicol667 Nicol667 komentáře u knih

☰ menu

Inferno Inferno Kateřina Chaloupková

Když najdete příběh, kterému propadnete, stránky ubíhají před očima a vás to naprosto pohltí.
Miluju Inferno a nestydím se za to! :-D


- Narodil se do rodiny nebezpečné arabské mafie, která pašuje drogy i zbraně a libuje si v mučení, či vraždění lidí
- Je sexy, arogantní a bohatý
- Luxus a nebezpečí jsou jeho druhým jménem

- Život pro ni není zrovna procházkou růžovým sadem
- Těžká životní situace ji dovede až ke dveřím nočního klubu Inferna
- Práce servírky ji otevře cesty, které v žádném případě ve svém životě nečekala

Seznamte se s Maxem a Vicky. Ti dva vás připoutají do křesel a než vám odvypráví svůj příběh, budete je milovat a přát si, aby nikdy neodešli.
Dílo je neotřelé. Autorka rozhodně umí připravit zvraty, které nečekáte a úspěšně tím přebije scény, které odhadnout dokážete. Erotické scény jsou vkusné, spíše jemnější a velmi dobře zpracované.
Ač je Max mafián s velkým M, oceňuji, jak by byl ochoten pro Vicky, která mu v jedné chvíli velmi pomohla, udělat prakticky cokoliv.
A Vicky? Ta svojí záchranou Maxe také riskovala víc, než si sama vůbec stihla uvědomit.

Nechte se unést mafiánským prostředím, akcí, napětím, nahlédněte i do prostředí Arabské mafie a Bahrajnu a zamilujte se do příběhu tak, jako já.

Hodnotím plným počtem!

25.08.2024 5 z 5


Hattrick Hattrick Marcy Jell

IG: Nicol_Keithe_autor

Když Marcy řekne, že ještě nenapsala poslední slovo, je jasné, že nám pěkně zamotá hlavy, zvedne tepovku a napne nás do posledního písmenka.

Proč by život hrdinů měl být jednoduchý, když nám jejich drama může propálit okno kopačákem?

Miluju to. Ten humor, napětí, vibe, přitažlivost, překážky, erotické jiskření…

Kdo by nechtěl vidět Pterodaktyla slavného fotbalisty?

Ani tady naši oblíbenci nebudou mít na růžích ustláno. Do hry nám vstoupí nové postavy, nečekané situace a oba budou vystaveni pokušení, ze kterého budou moct odejít jako vítězové, nebo…

Laťka příběhu je nastavena velmi vysoko a celé se to čte po vzoru E.T.ho - rychle a naráz!

Tak co? Fandíte jim? Čeká je na konci příběhu přípitek z poháru vítězů, nebo je někdy lepší to prostě vzdát?

Je ego víc než láska? Jsou zcela očividné věci skutečně tak, jak vypadají? Kde končí důvěra a začíná vládnout strach? Co dokáže žárlivost a dá se s ní vůbec bojovat? Čtěte pozorně a hledejte mezi řádky. Tenhle příběh vám možná ukáže víc, než na první dobrou čekáte.

12.07.2024 5 z 5


Mizení Mizení M. V. Jírová (p)

IG Nicol_Keithe_autor

Nové vydání od nakladatelství Solis

Co všechno se může stát, když si zahráváte s mysteriemi? Kam až se to může zvrtnout? Co takhle k mizení? A to přesně zažije Michelle při jedné ze svých večerních meditací. Rázem se tak ocitne na neznámém místě v pouštní krajině. Jedná se pouhý sen? Ha! Realita je tam, kde končí sen a ožívá fantazie. A když k tomu přidáme dva záhadné muže, kteří Michelle náhle vstoupí do života, začíná jízda plná napětí, vzrušení, fantastických scén a vyvstává jedna jediná otázka: Budu tým Ben, nebo tým Sam?

Myslím, že poprvé sedím u recenze, kde mám pocit, že mi absolutně došly slova. Moc ráda bych Vám popsala, jak fantastické čtení to bylo, obávám se ale, že na to nejsem dobrá spisovatelka. Tak začneme takovým tím základním, co vám napoví: WAU! Četla jsem to dnem i nocí. Nechybělo tu nic - vůbec nic (no, možná se mohl přidat drak, - ne, dělám si legraci). Tleskám, že autorka se nebála v průběhu psaní vymyslet i svoje fantasy bytosti a nezůstala jen u toho, co všichni známe. Erotické scény? Proboha, ne nadarmo je to Darkromance Queen. Scény jsou tak pikantní, až to taví i nanukáče v mrazáku. Ale není to jen o žhavých scénách. Místy budete zatínat prsty do deky, občas Vám vzteky vyskočí nějaká ta červeň na tváři, někdy vytáhnete kapesník a jindy se budete šťastně usmívat.

Pojďte si to prožít. Stojí to za to.

06.05.2024 5 z 5


Perský květ Perský květ Mon CouCou

Instagram Nicol_Keithe_autor

Sophia je velmi krásná žena. Život jí ale prozatím příliš dobrého nedopřál. Jako malá byla nalezena v lese a vyrůstala v dětském domově. I přes svůj nízký věk dvakrát ovdověla a oba její manželé byli mocní muži. Když se k tomu přidá fakt, že skvěle rozumí bylinkám a květinám, není divu, že se vyrojí spekulace o tom, že smrt jejích mužů nemusela být jen nešťastnou souhrou náhod.

A tak se na scéně objeví tajný agent Lorenzo, aby celé věci přišel na kloub a odhalil, jak se věci mají. Začíná hon za nalezením identity Sophie, odhalení jejího života a věci se začínají proplétat zcela nečekaným směrem. Do čeho se to Lorenzo vlastně dostal?

Pojďme si říct, že styl, kterým autorka píše jsem doposud nečetla, ale ihned mi padl do noty. Vyzdvihuji, že pokaždé, když jsem si myslela, že vím, co se stane, zbořila mi každou představu i myšlenku. Do poslední chvíle jsem neměla tušení, kam se příběh vrtne a co všechno se ještě dočtu. Chapadla mafie mě skutečně vtáhla zcela nemilosrdně a já si vychutnávala každý moment.

Při čtení je nutné počítat s tím, že se tu objeví drsné mafiánské praktiky i explicitní erotické scény. To vše ale knize dodává zásadní punc jedinečnosti.

Ve chvíli, kdy se na scéně objevil Cortado jsem byla ztracená. Věřím, že pro spoustu čtenářek bude v první chvíli narušitelem děje a nevítanou postavou, pro mě je ale někým jedinečným, na koho se rozhodně nedá jen tak zapomenout.

Celé dílo hodnotím nejvyšším počtem, a to z toho důvodu, že od přečtení mě dělí už nějaký ten čas, ale i přesto mám v hlavě příběh vtištěný. Vzpomínám na něj ráda a často. Rozhodně jsem knihu nečetla naposledy.

02.05.2024 5 z 5