nicole1990

Příběh obyčejné hodné holky Ruby a bohatého floutka Jamese byl prostě nádherný . Už aby bylo pokračování.

Hrozně smutný příběh jedné rodiny nejhorší,co se může stát . U knížky jsem si hodně pobrečela. Tahle knížka ve mě dlouho zůstane. Važme si toho,co máme jelikož nikdy nevíme,co se může stát.

Super hodně povedené ????i když doufám, že bude pokračování i s Erikou

Ze začátku jsem se musela nutit do čtení, ale pak jsem se konečně zacetla. Krásná oddychovka. Když mám srovnat s sagou pánský dům ta se mi líbila víc.

Opět nezklamala, výborný psychologický thriller námět nečekaný. Knížka za den přečtena.

Hodně dobře napsané téma teda šílené jenom ta představa, že bych musela zažít to, co ty ženy je hrozná. Konec teda překvapil takový konec jsem fakt nečekala.

Naprosto super moje první a určitě ne poslední knížka od Keplera

Super čtení. Napětí knížce nechybělo. Byla mi sympatická i Marni i vyšetřovatel Frank. Komplic vraha mi byl jasný skoro hned.

Opět naprosto super ????. Škoda že už poslední díl

Za den přečteno ale bohužel na muž jménem Ove která byla moje první od autora to nemá. Ale pobavila byla vtipná napsaná.

moc krásně napsaná knížka.Druhá knížka,co jsem od autorky přečetla a udělala na mě veliký dojem.

krásný příběh akorát mi tam chybělo to jak se poznali a zamilovali do sebe to co bylo ve filmu v knížce chybí... Ale skvělá knížka určitě si přečtu i další knížky od Sparkse :-)