Nika. komentáře u knih
(SPOILER) Uff!, tak tenhle příběh - to byla síla! Kniha byla napsaná skvěle, při čtení jsem byla absolutně vtažená do děje...
Musím vypíchnout postavu Millie - tuhle úžasnou slečnu jsem si nesmírně zamilovala.
Postava Jacka byla tak odporná, že jsem si doslova oddechla, když bylo jisté, že je mrtvý a nikomu už nikdy neublíží.
Jedním slovem - nádhera!
Přiznávám, že mi pár stránek trvalo, než jsem se do knihy začetla.
Ale stejně jako Skříň plná Diora, i tato kniha se autorce nesmírně povedla.
Nádherná kniha plná emocí...
Mými emocemi cloumala obzvlášť postava malé Felicie.
I přes děj plný bolesti, krutosti a útrap války, měla rodina Kurcových, jak název napovídá - štěstí.
Rozhodně doporučuji přečíst.
Knížky p. Hanišové jsou pro mne vždy zárukou těžkého a depresivního "zážitku" :)). Každopádně Rekonstrukce opět dobře napsaná, jen konec byl takový nějaký moc hrrr podle mého názoru.
Krásná kniha - rozhodně stojí za přečtení :)
Paní baronka byla pozoruhodná osobnost.
Pan Javůrek prostě umí! Opět brilantní příběh. Dobu komunismu jsem nezažila, ale tahle kniha mě do ní na chvilku vtáhla.
Ve finále milá a hezká knížka, i když přiznávám, že kolikrát jsem se do čtení musela nutit.
Krásně vykreslený život v odlehlé vesničce na Islandu, bravurně zpracovaná postava hlavního hrdiny...
Collen Hoover mě začíná bavit víc a víc! Kosti v srdci se četly samy - svižný děj, zajímavá zápletka, dvě hlavní postavy, které neměly zrovna na růžích ustláno...
Nádherná, dojemná knížka.
Přečetla jsem ji doslova během chvilky. Vypráví o životě v Sudetech po válce. Životě, ve kterém se mísí osudy Čechů a Němců. Životě, kde se ukazuje, že nikdy nic není jenom černé nebo bílé.
Doporučuji přečíst.
Nádherná, milá a dojemná kniha.
Svět potřebuje spoustů "Arthururů Truluvů"! :))
Ne, nikdy by mě nenapadlo, že mě tahle kniha takhle pohltí!
První kapitoly se mi četly těžko, příběh mě moc nebavil... Kdy se stalo to, že se situace změnila a já jsem rázem byla do děje tak moc "zažraná"? Netuším!
Úžasná knížka, opravdu! :))
Opět fantastická Yrsa!
Její knihy jsou zkrátka sázka na jistotu <3.
Přiznám se, že jsem zápletku vůbec neodhadla.
Za mě ještě o trošku lepší děj než první díl, tedy DNA.
Jasně - u knih tohoto typu a žánru je vždy tak nějak jasné, jak příběh dopadne :)).
Nicméně tomuto příběhu nelze upřít zajímavý děj, dojemné momenty a velice sympatické hlavní i vedlejší postavy:).
Bianca i její maminka si musely zákonitě získat čtenářky (nebo snad i čtenáře:)) ?) hned v úvodu... Kdežto Jackson si některé možná hned zpočátku nezískal, avšak postupem času si jej musela oblíbit každá.
Zkrátka a jednoduše - jedná se o velmi pěkný a oddechový, byť chvílemi smutný, příběh.
Kniha, která rozhodně stojí za přečtení! Skvěle vymyšlená zápletka, poutavý děj, který je popsán krásně barvitě. Hlavní hrdinka byla skutečně hrdinka s velkým H.
Pěkná kniha, ale podruhé už bych si ji pravděpodobně nepřečetla.
Výborná kniha, které není co vytknout!
Prostředí, zápletka, děj,...
Doporučuji rozhodně přečíst.
Milá knížka, i když zasazená do děsivého prostředí války.
Tato knížka se četla sama. Rozhodně doporučuji přečíst.