novina komentáře u knih
Čekala jsem větší propracování příběhu a postav. Kniha neurazí, ale nenadchne.
Díky prvnímu dílu série jsem počítala se zdlouhavým začátkem, takže mě nepřekvapil. Opět zajímavá zápletka, kdy do poslední chvíle nevíte kdo je vrah. Určitě si přečtu i další knihy ze série o HH.
Sci-fi žánr normálně nečtu, ale tenhle námět mě zaujal. Mám ráda knihy psané z pohledu více osob - tohle byl přesně můj šálek čaje. Děj byl napínavý od začátku do konce a z popisu rozpojování jsem měla husí kůži.
Zajímavé téma. Sekta a slepá víra v něco, co není takové jak se na první pohled tváří. Strach z neznáma a schopnost jednoho člověka ovlivnit osudy tolika lidí. Krásně propracované myšlenky Pearl a její vnitřní boj sama se sebou. S tím čemu věří, nevěří, čemu chce a naopak nechce (u)věřit.
Děj byl zajímavý, jen konec byl zbytečně strohý, autorka se mohla víc rozepsat. Proto strhávám poslední hvězdu.
Kniha velmi zaměstnala mou představivost a dokonale mě vtáhla do děje.
Stojí za přečtení.
Oddechové čtení u kterého jsem se opravdu nasmála. Ne každý šlechtic je suchar a já Marii III. velmi fandím
Příběh v podstatě z lékařského prostředí - porodníci, duly, těhotné ženy - byl aktuální a uvěřitelný, ze života.
Líbil se mi autorčin styl psaní, knížka se četla skvěle.
Začátek byl trochu vleklý, ale pak se to rozjelo a stránky se četly snad samy. Určitě si od autora přečtu i další knihy.
Taková oddechovka. Děj byl předvídatelný, ale líbil se mi popis a poznatky průvodce :)
Kniha byla čtivá, i když jsem se bála politického tématu.
Ze začátku mi občas utíkaly myšlenky jinam, ale jakmile měl rybu přivázanou k lodi a vydal se na cestu zpátky, tak jsem děj prožívala a nejradši bych toho žraloka něčím majzla po hlavě, aby plul jinam.
Znovu bych si ji ani nepřečetla. Knížka mě moc nenadchla.
Nepředvídatelný a překvapivý konec. Líbí se mi, že si autorka vybírá těžká témata.
Takhle kniha bezpochyby rozdělí fanoušky na dvě skupiny. Já jsem v té, kteří jsou z knihy nadšeni :)
Skvěle napsaná kniha, strhující příběh mě vtáhl do děje. Konec trošku slabší, ale i tak dávám plný počet.
Mě se četla dobře. Příběh byl pro mě skutečný, takový ze života.
Líbilo se mi prolínání času. Příběh je poutavý a strhující konec je jenom třešnička na dortu. Zasloužených 5*
Hezky se četla, upoutala mou pozornost. Pět hvězdiček jsem nedala kvůli zbytečnému konci v Irsku.
Kniha byla zajímavá na začátku, pak ale nuda a nuda. Zlepšilo se to v druhé polovině, ale oni to už to nezachránilo.