nygmasriddle komentáře u knih
Já si nemůžu pomoc, jakmile v knížce přišla řada na "povídky" z vypravěčových "cest", přestala mě kniha bavit. I přes to jsem ráda, že jsem knihu četla. Našla jsem v ní pár řádek, které jsem potřebovala slyšet/číst.
Od této knihy jsem čekala mnohem více. Proto mě čekalo zklamání. Určitě ale stojí za přečtení, o to žádná!
Knížky z drogového prostředí mě prostě nedokáží šokovat či ve mně vyvolat nějaké silné pocity. I přes to je Memento knihou celkem dobrou. V první polovině se mi kniha četla velmi dobře, v posledních "kapitolách" z ní vyprchaly grády a po dlouhých bojích jsem knihu nakonec dočetla.
Asi jsem nějaký kulturní barbar, ale to se nedalo. Má druhá kniha od Hellera a po další rozhodně nesáhnu.
Opravdu krásný příběh, který se velmi dobře čte. To mě zpočátku dost překvapilo, protože jsem k této knize přistupovala s předsudkem, že to nebude lehké čtení.
Tato kniha se mi ze začátku nečetla vůbec lehce. Od druhé poloviny ale náčelníkovo vyprávění nabralo grády a nemohla jsem se od čtení odtrhnout. Příběh je to hezký, ale čekala jsem něco, co se mnou doslova flákne o zem. Asi jsem si měla nejdříve přečíst knihu a pak si pustit film.
Tato kniha se velmi dobře čte. Pokud se tedy dá říct o knize odehrávající se za druhé sv. války že se čte dobře... Příběh je to opravdu silný a některé části už z hlavy nikdy nevyženu.
Příjemné překvapení. Že ve mně tato kniha vzbudí tolik emocí jsem opravdu nečekala.
K této knize jsem se dostala díky tátovi a musím mu za to poděkovat :).
Přečetla jsem jen první dvě povídky. Na poslední jsem už neměla "sílu". Neříkám, že je Extáze špatná knížka. Mně ale moc nesedla a nemohla jsem se do ní vůbec začíst.
Já bych chtěla bráchu jako je Slim! Jinak milá knížka která se hezky čte. Ale žádné ultra terno to není.
Nádherná kniha plná sympatických postav. Už dlouho se mi nic nečetlo tak hezky.
Když jsem byla malá, tak mě touhle knížkou obdarovala ségra. Do dnešní doby má čestné místo v mé knihovně. Moc zábavné čtení!
Jsem zmatená... Kniha se mi četla dobře, ale byla taková neslaná, nemastná... Je to škoda, čekala jsem od této knihy hodně.
Stojí to za to, dočíst tuhle knihu do konce. I když to není zrovna jednoduché.
Jak já Carrollovi závidím takovou fantazii! Krásný příběh i přes to, že mi je Alice celkem protivná :)
Uff, no. Kdyby mi tahle kniha nebyla doporučena, nikdy bych po ní nešáhla. Příběh Josefa a Minky se celkem dal. Ale ten twilight plus co stránka to popis pirohu plus lovestory okolo Sage... To byla hrůza.