Okřídlená li komentáře u knih
S Antigonou jsem se trochu přehmátla, ač mě řecké báje docela zajímají. Na můj vkus to bylo příliš vyšponované; dlouhé monology typu "ó já nešťastná!" mě vážně příliš nenadchly.
Jako komiks je to úžasná věc, nicméně mě trochu štvala nepřehlednost děje, která určitě nebyla způsobena mou nepozorností. Grafická část dokonale oslní a Batman konečně nevypadá jako dobrácký krerén se syndromem pečovatelky, ale jako hrdina. ;)
Dokonalý komiks plný černého humoru a morbidností! :) Jako parodie na náš "dokonalý svět", kde jsou pragmata psaná na krabicích od mléka, domy nakažené graffiti a konzumní život na jedno použití, vynikající a bezkonkurenční
Zábavná komiksová četba nejenom pro děti. Ze všeho nejlepší je obrázek Filuty a kraba na jeho nose. :D
Geniální a působivé, i když to napsal Angličan. Wilde nám opět dokazuje, že je pan Umělec, co se vyzná ve svojí branži. :)
Nečetlo se mi to vůbec dobře, ale mělo to myšlenku. Vadil mi Willy, vytáčel mě Biff a zuřila jsem u vlezdoprdelky Bernarda.... Není to knížka, kterou bych si přečetla znovu.
Strašná pitomost. Jedna k mála knížek, které se mi opravdu nelíbily...
Nezval to sice pěkně zveršoval, ale co mě neustálo štvalo (a proto dávám jen čtyři hvězdičky) bylo neustálé opakování jednoho textu. Místy mi to přišlo laciné.
Čtenář si sám může zvolit, co bude dál :) A to se mi líbí .)
Ufff... Nedoporučuju číst za temných dnů, ta knížka by vás mohla stáhnout do deprese...
"Gangsterka" Susannah se z mlhy obestřeného NY stěhuje do Californie a už předem se děsí zdejších povinností... :)
Dívčí románek, řekla bych trochu moc růžový. Do Mediátora tomu chybí dvě hvězdičky...
V současné době mám přečtené pouze první dva díly, ale nemůžu si je vynachválit. Někoho by možná mohly odradit několikastránkové konverzace ve francouzštině nebo záznamy večírků, ale já se nezastavím před ničím. Viděla jsem to jako film, letos v lednu jej promítaly na ČT2, a musím říct, že mě uchvátil. Nataša Rostovová sice nesplňuje románovou předlohu, ale popravdě mi to moc nevadí. Andrej Bolkonskij! :)))
Dětská knížka a je psána pro děti... Trochu jsem se v tom nenašla. Ale nápad kvalitní :)
Ve všemožných fantasy příbězích jsou elfové braní jako mírumilovní lesní skřítci. Nenechte se zmýlit, to tady neplatí.
Nac mac Fíglové jsou pádná stvoření, která ze všeho nejradši mají boj, krádeže dobytka a pití. Tonička Bolavá však ví, jak je zkrotit :)
Zrození filmu aneb Kolík Aťsepicnu v akci :) Dávám pět hvězdiček, i když se to odehrává na Zeměploše, dokonale to kopíruje náš Hollywood :)