Olous1 komentáře u knih
Tak mě se tato kniha o zažívání a střevech moc líbila.Je v ní vše pěkně popsáno,jak střeva ovlivňují náš zdravotní stav ale i hmotnost.Za mě doporučuji.
Moc pěkná kniha...ke každému zvířátku a rostlince je napsán krásný popis.No měli bychom si tý přírody více vážit.Doporučuji všem milovníkům přírody.
Moje první kniha od autorky a četla se velice pěkně. Hned od začátku jsem se začetla...mělo to spád...za mě můžu doporučit.
Tak tuto nádhernou knihu jsem četla jako malá holka(což už je hodně dávno)teď jsem si jí opět připomněla a už se těším až ji budu číst mému vnoučkovi Štepánkovi.
Moje první kniha z této série a musím říct,že jsem byla mile překvapena.Kniha má děj a ani milostná linka mezi Margaret a inspektorem Lí mě nevadila.Určitě si z knihovny zapůjčím další díl.Doporučuji.
Velice pěkný válečný román, který stojí za přečtení. Příběh Marie-Laure a sirotka Wernera mě velice zaujal.Moc hezky napsané. ..doporučuji.
Komisařka Katie Maguirová je prostě fajn nebo spíš celá tato řada se autorovi moc povedla.Jen doufám, že bude další díl.Za mě mohu jen doporučit, ale jen otrlejším čtenářům...je to poněkud morbidní a krvavé.
Tato série s inspektorem Markem Heckenburgem se mi líbí i když v tomto díle bylo příliš mnoho krve a mrtvých. I přesto mohu jenom doporučit.
Tak tohle bylo opravdu strhující. Kniha vás nenechá vůbec v klidu,stále budete otáčet listy dokud jí nedočtete. No a nakonec vás překvapí i pachatel.Velmi vřele doporučuji.
Tuto knihu mi půjčila kolegyně z práce a musím říct,že jsem byla milé překvapená. Od začátku velmi napínavé a mohu jenom doporučit. A až začněte číst, tak si připravte hodně vody...budete mít stále žízeň.
Tak tohle byla jízda. Na knihu jsem v knihovně narazila čistě náhodou a jsem velice milé překvapená. Od začátku velmi zajímavé až morbidní. Tato série detektiva Jane Rizzoliove a soudní lékařky Maury Islesove mě zaujala a určitě si do knihovny dojdu pro další díl.
Na knihu jsem v knihovně čekala půl roku...byl o ní veliký zájem, ale bohužel asi to není můj šálek kávy. Musím říct, že mě nebavila...moc postav a stále se opakující děj. Snad někdy příště.
Tak toto bylo opět super čtení..do konce jsem vůbec neuhodla vraha..velmi pěkně napsáno ...mohu jenom doporučit.
Moje první kniha od autora...líbila se mi,ale některé pasáže byli pro mě příliš zdlouhavé.Je pravda,že moc nevyhledavám knihy na téma církev...jinak kdo toto téma může tak doporučuji přečíst.
Kniha je hezky napsána,ale nic nového co by už nebylo napsáno v ní není.
Další hezká kniha od autora...taková oddechovka o přírodě a pohlazení po duši...určitě stojí za přečtení kdo má rád přírodu.
Opět perfektní čtení. Tato série krimirománu od P.Maye se mi moc líbila...určitě sáhnou i po dalších knihách od tohoto autora.Určitě doporučuji přečíst.
Tak už se těším na úklid. ...co všechno vyhodím bez pocitu viny,že to ještě někdy budu potřebovat. Pěkně napsaný návod na to jak si doma udělat pořádek.
Od samého začátku knihy jsem měla pocit úzkosti jak to dopadne...je to velice pěkně napsané a určitě doporučuji přečíst.