Ondis komentáře u knih
Kdo ma rad FF nebo jen samotneho Grohla, povinne cteni! Jedna z nejlepe napsanych autobiografickych knih, co jsem cetl.
Opětovná návštěva u samotářů dává čtenáři možnost nahlédnout, jak se jím daří. Kniha je psána vyprávění z pohledu autora, ne tak jako prvotina (dialog). Líbí se mi tam autorovy myšlenky a nejedno milé zamyšlení (závěrečný doslov). Jak autor sám píše kniha měla původně být pouze fotografická, nicméně děkuji za vaše náhledy zpět k původním "samotářům".
Skvělá kniha, díky které jsem přečetl několik dalších autorových knih. Neobyčejné životy obyčejných lidí!!!
Povedená kniha, popisující opět několik zajímavých příběhů lidí odproštěných od civilizace. 3. kniha samotářů mě oslovila asi nejméně (ač 2. kniha byla spíše obrázková návštěva u "starších samotářů"). Úplně ne všechny osobnosti byli tak čtiví, jako v autorově prvotině. Nicméně děkuji za tuto tvorbu a náhled do myšlenek lidí, kteří jsou přece jen blíže přírodě, klidu a neřeší "běžné všední" strasti měšťáka!Fotograficky se mi tato kniha líbila ze všech nejvíce :)
Pohled na život z několika odlišných pohledů lidí, kteří opustili civilizaci a začali žít "jinak". Zábavné a pro mnoha lidí poučné v dnešním zrychleném světě.
dobré tipy a postřehy z cesty pro poutníky před cestou...
U prvotiny Patrika Hartla jsem byl ještě trochu rozpačitý, ale i přesto mě kniha pobavila. Jeho druhý počin mne však neúprosně vtáhl do děje, kdy jsem prožíval životy s jednotlivými hrdiny souběžně. Naleznete zde průběh života všedního i nevšedního člověka, okořeněný pikantnimi historkami. Vřele doporučuji a těším se na další spisovatelův výtvor!
Knížka je čtivá a jakožto fanoušek Poláčka a jeho psaní, mě uspokojila. Jediné, co bych vytkl tak je přeskakování mezi etapami v dané cestě. Občas je to trochu chaotické!
O kamarádství chlapíků ve středním věku. kteří se nebojí výzev všedního života. Bavil jsem se!
Finanční svět bez servítek. Zdánlivě nalajnovanej život v londýnské perverznosti.Zpočátku jsem si zvykal na suché vtípky hl.hrdiny, v závěru mi zase chyběly. Kniha dokáže pohltit.
několikrát jsem se u knížky pobavil, připomněl si několik věcí z minulosti, které potkali i naší rodinku...ale stale u mě vyhrává 3. kniha a to Ilegalní vztahy.