Páájinka

Audiokniha. Docela dobře vymyšlené, ale zase mě to tolik nezasáhlo, jak jsem čekala. Budu to asi muset přečíst a ne poslouchat.

Audiokniha. Toto není můj šálek kávy, ale zkusila jsem to a postupem času jsem si příběh oblíbila. Hrdina od Istanbulu se nakonec ukázal jako fajn chlap. Bylo to i celkem uvěřitelné. Určitě budu pokračovat.

Mně se knížka líbila, konec jsem obrečela jako vždy, když něco čtu o smrti v kryptě. Ne vždy jsem všemu věřila, že by se takhle bavili třicetiletí chlapi. Také mě překvapilo, že chodili ven a pohybovali se po Praze. Musím si přečíst další knihy.

Líbila se mi. Sice už trochu přitažené za vlasy, ale člověk se odreaguje a zavzpomíná.

Moje první audiokniha. Líbila se mi. I jak to skončilo. Chtěla bych se dozvědět, co se stalo s Fisherem. Běhal mi mráz po zádech.

Perfektní vzpomínka. Tuhle jsem měla nejradši.

První část byla celkem náročná na čtení, bylo tam moc čísel a všech možných dohod. Druhá část se četla podstatně líp. Celkově se mi líbila. Je celkem ojedinělá. Sice nějaké výpovědi svědků jsou, ale toto je více historické.

Kniha se mi líbila. Je tam více postav, které sledujeme během jejich života, jak se mění, vyvíjí. Vtipně napsané.

Už od malička se mi tato knížka líbila. Obrázky jsou hezké a ráda jsem v ní listovala. Celou jsem ji přečetla až teď, když ji četla dcera. A koupím si ji domů. Je opravdu perfektní.

Další zajímavá kniha od Kinga. Všechny knihy od něj jsou čtivé. Příběhy docela reálné. Těším se na další.

Smutná knížka. Moc dobře se četla. A i když je Ove nesnesitelný, člověk si ho zamiluje.

Rollins píše jako vždy čtivě a zajímavě. Příběh se mi líbil.

Smutný ale nádherný příběh o lásce, válce a rodině. Chápu, proč se knížka stala bestselerem. Brečela jsem u ní. Bylo tam vše. Válka byla těžká i pro obyčejné lidi, kteří umírali hlady, pro jejich děti. Většina postav je jedinečná a silná, dokázaly to, co já bych nedokázala.

Krásně jsem si zavzpomínala na prázdniny u babičky, tety a sestřenice ????

Dojemná kniha o velké tragédii. Je to sice kniha z doby komunismu, cítit to tam samozřejmě je, ale jinak je dobře napsaná a člověk se dozví i věci, které ještě nevěděl.

Povedený díl. Líbil se mi nejvíc a doufám, že bude další.

Ze začátku jsem si myslela, že to číst nebudu, ale začalo mě to bavit. Nataša byla milá holka. A místy to bylo i vtipné. Sice je to taková romantická červená knihovna, ale občas to neuškodí.