Paja1709 Paja1709 komentáře u knih

Nářek drozda Nářek drozda Tim Weaver

Vzdy jak vyjde nový díl si říkám s čím nás může ještě Tim Weaver překvapit a vzdy se mu to podaří. Tento díl byl prostě skvělý. Kniha se cetla úplně sama.A konec knihy byla teda jízda.Tak jen doufám, že se brzo dočkáme nového dílů, jelikož ten konec .......

02.05.2023 5 z 5

Za zamčenými dveřmi Za zamčenými dveřmi Freida McFadden

Třetí kniha od autorky a opět skvělá. Zacatek trochu pomalejší, ale pak se to pěkně rozjede. Freida je prostě dobrá v tom jak čtenáře pořádně zmást. Tak jako u i předešlých knih čtenář si myslí, že už ví,ale opak je pravdou

08.02.2024 5 z 5

Příchuť zla Příchuť zla Wendy Dranfield

Páni to byla teda jízda. Předchozí dva díly byly skvělé.Proto jsem nedočkavě vyhlížela 3 dil.A musím říct, že pro mě byl zatim nejlepší.Od samého začátku pěkně napínavé. Uz se těším na další.

06.10.2023 5 z 5

Mrazivé vyhlídky Mrazivé vyhlídky Wendy Dranfield

Když jsem tehdy dočetla 1 díl, tak jsem napsala ,že tady určitě máme novou skvělou sérii. Dnes jsem dočetla 5 díl a porad si stojím za svým.Tato série je skvělá. Musím říct,že tento díl mě hodně vzal.Vzdy ,když jsou ve hře děti,,tak se mi to nikdy nečte nejlíp.V půlce jsem si tipla vraha a tentokrát jsem se i trefila.Uz se těším na další díl s Madison a Natem.

15.11.2024 5 z 5

Ursulina Ursulina Brian Freeman

Můj oblibeny autor a opět nezklamal.Skvele to bylo. Jen mě mrzí, že jsem 1 díl četla před rokem .Takže mi chvilku trvalo než jsem si vzpomněla na Shelby.Kdo nečetl doporučuji číst hned po sobě

10.10.2024 5 z 5

Uteč, dokud můžeš Uteč, dokud můžeš Rebecca Zanetti

Skvělá kniha a myslím, že i začátek dobré série. Těším se na další díl. P.S jen nechápu hodnocení některých čtenářů. Chápu že každému se libi něco jiného a je to v pořádku. Ale myslím si že někteří prostě jen hodnotí nízkým počtem hvězd jen tak pro zábavu. A když se jim podívám do knih prectenych a každá kniha je odpad nebo hodnocena jednou hvězdou,tak si říkám proč vlastně čtou..pokud teda vubec ctou

31.01.2023 5 z 5

Ďábelské srdce Ďábelské srdce Linda Castillo

Tato série je prostě moje srdcovka .Opět skvělé.

31.05.2024 5 z 5

Tiché hlasy Tiché hlasy Patricia Gibney

Tady netřeba psát zdlouhavý komentář. Opět skvělé .A k tomu miluji ty obálky knih.Tesim se na další díl.

07.03.2024 5 z 5

Dívka beze jména Dívka beze jména Lisa Regan

Podle mě tady máme novou skvělou sérii.Prvni dil byl velmi dobrý a druhý ještě lepší. Série ma zatím 11 dilu ,tak se máme na co těšit .

23.03.2021 5 z 5

Závod s časem Závod s časem Lisa Regan

Pamatuji si jak jsem u prvního dílu psala ,že tady máme začátek skvělé série no a 8 dil a Lisa pořád drží laťku vysoko. V originále je už 19 dílů ,takže se určitě máme na co těšit. Opět skvělé.

27.02.2024 5 z 5

Budu ti nablízku Budu ti nablízku Michael Robotham

Michael Robotham se řadí mezi moje oblíbené autory.Zacatek knihy je trochu pomalejší, ale pak to dostane spád a uz to jede.Tesim se na další díl kde se možná konečně dozvíme víc o osudu Evie.

30.11.2023 5 z 5

Pohřbení andělé Pohřbení andělé Patricia Gibney

Tady netřeba psát zdlouhavý komentář. Tento díl byl pro mě zatím nejdrsnejsi z celé série a opět skvělý. Těším se na další díl s Lottie.

05.11.2023 5 z 5

Chiméra Chiméra Loreth Anne White

Další skvělá kniha této autorky.Zaklad námětů podle skutečných událostí a musím říct, že teda síla .Od půlky knihy jsem si myslela ze vím no vše bylo úplně jinak.Tesim se na další knihu.

20.10.2024 5 z 5

Hrob na kopci Hrob na kopci Patricia Gibney

Tesim se na kazdy novy dil ze serie a to nemluvim o obalkach .Pripada mi ze s kazdym novym dilem je vzdy pribeh drsnejsi.Jsou tady kapitoly ,ktere se mi necetly lehce.To mam vzdy pokud je tema Matka -dite a zvlast v krimi.Za me opet skvely dil a muzu jen doporucit jako celou serii.

05.08.2024 5 z 5

Zmiz, dokud můžeš Zmiz, dokud můžeš Rebecca Zanetti

Ja jsem maximálně spokojená. Kniha od samého začátku napínavá. Řekla bych ,že byla ještě o něco lepší než první díl a ten se mi taky moc libil. Takže se těším na 3.

10.09.2023 5 z 5

Na dně Temné řeky Na dně Temné řeky Leslie Wolfe

Opět skvělý dil stejně jako první .
Od první stránky pěkně napínavé. Uz se těším na další díl s Kay.

03.09.2023 5 z 5

Volání o pomoc Volání o pomoc Wendy Dranfield

Na tento díl jsem se moc těšila, jelikož jsem byla zvědavá jaké do bude až se Madison vrátí domů a hlavně jestli očistí své jméno. Ja jsem spokojená opět skvělý díl.No v originále už je 5 dílů, tak doufám, ze se brzo dočkáme u nas 3 dílů.

03.04.2023 5 z 5

Šťastně až navěky Šťastně až navěky Abby Jimenez

Mám novou oblíbenou autorku. Moje třetí kniha a za mě opět skvělé. Kniha má úplně vše co čekám od tohoto žánru. Jen jsem si nevšimla, že to je druhý díl,takže jdu hned na první.

22.08.2024 5 z 5

Pán hory Pán hory Anders de la Motte

Skvělé. Od začátku napínavé a autor si se čtenářem pěkně pohrává. Můžu jen doporučit

03.03.2024 5 z 5

Dívky ve sněhu Dívky ve sněhu Stacy Green

Myslím že tu máme slibný začátek nové série. Těším se na další díly s Nikki.

08.10.2023 5 z 5