Pepina19

Příjemné a milé čtení kde se prolínají osobní zážitky a skutečnosti s vírou. Líbilo se mi to.

Tereza a Helena. Jedna podvedená a uražená, druhá opuštěná a bezbranná. Hezký příběh o dvou ženách, každá je svým způsobem silná a jejich osudy se nemilosrdně protnou.
Přečteno na jeden zátah.

Líbilo se mi vyprávění o malé Helence, kterou strašil Havran. Nebo o Lotě, která se bránila lásce Petra. Konec byl drsný, ale protože jsem o tragédii na Švédských šancích četla, nepřekvapil mě, ale Petrův konec ano. Hezké i když smutné čtení.

Za mě letos nejlepší thriller, který jsem četla a o to víc mě těší, že se jedná o českou literaturu. Příběh dvou sester, kterým autorka říká Rusalka a Meluzína. Napětí se stupňuje s každou stránkou a čtenář netuší kdo je vlastně v tomto příběhu ten zlý. Jednoznačně perfektní !!!

Tohle bylo hodně těžké čtení, myslím tím jak působí celý příběh Símky (Simony) od jejího dětství až do dospělosti. Tolik obětí ze strany Símky a proč vlastně. Výborně napsané, chytne to za srdíčko.

Film je super, ale je tam zobrazena jen část příběhu. Kniha je skvělá a stojí za to si ji přečíst.

Super čtení, nemám co dodat, souhlasím s hodnoceními níže.

Super příběh pro milovníky napínavých a drsných příběhu. Super čtení.

Kniha se mi moc líbila. Viděla jsem i film, který byl hezký, ale obsahoval jen asi půlku příběhů z knížky. Příběhy se hezky prolínají a některé by klidně mohly pokračovat.

Konečně jsem se dostala k této knize, víceméně mě k tomu přiměla manželova neteřinka, také horlivá čtenářka. Film jsem neviděla, nejprve jsem si chtěla příběh přečíst a můžu říct, že je to velmi velmi dobré a kvalitní čtení, kdy vás děj udrží stále napnuté a ve střehu. Navíc Lisbeth Salanderová je svá a originální, čtenář jí musí mít rád i kdyby nechtěl. Fakt dobrý čtenářský zážitek.

Když jsem četla tuto knihu, bylo mi hodně úzko.
Na konci jsem bulela. Tato kniha mi zůstala pod kůží.

Naprosto vynikající čtenářský zážitek. Knihu mám stále v hlavě.

Předcházející případy byly o ždibíček lepší, tady jsem ohadla pachatele docela brzy. Každopádně děj byl čtivý, rychlý a napínavý. Určitě stojí za přečtení. To jak Kate s Tristanem procházejí Ďáblovu cestu je sugestivní, člověk má pocit, že je tam s nimi.

Příjemný příběh v historických kulisách, romantika, akčnost, prostě odpočinkový příběh k dobrému čaji a voňavé svíčce.

Moc hezké čtení. Zajímavé osudy, kdy jste drželi hlavním postavám palce, aby vše dobře dopadlo. Za mě super, těším se na pokračování.

Drastický začátek a potom plno lží a mnoho podezřelých. Dobrý příběh o dětech zobrazující šikanu, osamělost a rádoby přátelství po netu. Závěr jsem ke konci tak trochu předpokládala, ale líbil se mi.

Povedená parta, různé charaktery a vztahy mezi sebou na rozdílných úrovních. Nejprve trochu zdlouhavější úvod do děje a potom "Akta X" po česku. Krátké kapitoly, které vás nutily číst dál, aby jste zjistili co za tím vším vězí.