Pepina19 komentáře u knih
mně se to líbilo moc, pořád jsem musela číst, abych zjistila jak to dopadne
za mě hodně dobré, líbilo se mi to, Spící nymfa byla možna o trošičku lepší, ale stálo to za přečtení
ta mě perfektní, napínavé, zajímavé a přestože to je obsáhlá kniha udržela celou dobu mou pozornost
nebylo to špatné, ale kniha Temná zákoutí se mi líbila víc
to byl dobrý "nářez" a ty úniky v mysli naprosto geniálně vymyšlené...
Výborná kniha, dobře vymyšlený příběh od začátku až do úplného konce. Většinou odhadnu dřív kdo je ten zlý, ale tady to bylo fakt neodhadnutelné. Moc se mi to líbilo.
zvláštní příběh, nebylo to špatné, jen mi tam něco chybělo
Napínavé, lehce tajuplné díky těm "skrytým lidem" a vůbec za mě hodně slušná detektivka.
Hodně dobré, moc se mi příběh líbil a závěr nebyl vůbec špatný. Shoda okolností, která dovede pár cizích lidí do situace ze které je těžké odejít bez ztrát a udělat správná rozhodnutí.
za mě to bylo dobré čtení, něco bylo předvídatelné, ale konec překvapil, slušná česká detektivka
hodně dobré, napínavé a děsivé.... dostal mě sen, který se zdál Amandin, kdy se jí v bytě objevily krysy, dost realisticky popsané,taky mě to vyděsilo
Kniha se mi líbila, smutný a děsivý příběh, ale to jsou všechny z této doby. Jako plus pro mne bylo, že známe místa kde se příběh odehrává.
zajímavé, neuvěřitelné, šokující, drsné a nepochopitelné co se může dít v současnosti