Pepina19 komentáře u knih
Napínavý příběh o hledání zmizelé sestry. Mně se to moc líbilo, Nika popisovala hledání, do zpráv pro svou sestru a doufá, že se Jenia ozve. Písničky, které zmiňovala jsou také hodně dobré. Dobrá kniha, která udrží pozornost a dobře se čte.
Některé povídky byly čtivé a zajímavé, některé pro mě byly neuchopitelné, ale celkem se mi kniha líbila.
Moc hezky napsaný příběh pro mladé. Přečetla jsem ho jedním vrzem a opravdu se mi líbil ( až na nějaká ta sprostá slova, ale k mládeži to asi nějak patří). Vím, že si příběh o přátelství mezi Mattem a Tabby ještě párkrát vybavím z paměti.
Dobrý začátek, celkem dost se mi to líbilo, ale bohužel jsem před touto knihou přečetla "Muži, kteří nenávidí ženy" a teď je pro mě těžké hodnotit podobný žánr.
Naprosto souhlasím s bgott. Kniha se mi líbila. Musím přiznat, že mě víc zaujala první část, také oceňuji fotografie. Prostě se mi to líbilo, podle mne stojí tato kniha za přečtení.
Stále přibývaly nějaké postavy až jsem se ztratila a vzdala to.
Konečně jsem se dostala k této knize, víceméně mě k tomu přiměla manželova neteřinka, také horlivá čtenářka. Film jsem neviděla, nejprve jsem si chtěla příběh přečíst a můžu říct, že je to velmi velmi dobré a kvalitní čtení, kdy vás děj udrží stále napnuté a ve střehu. Navíc Lisbeth Salanderová je svá a originální, čtenář jí musí mít rád i kdyby nechtěl. Fakt dobrý čtenářský zážitek.
Bylo to drsné, bylo to smutné, ale nijak ojedinělé i u nás se takové věci dějí, jen to moc lidí nechce vidět.
Kniha mě bavila i když tam na můj vkus bylo hodně lží, nato že to byly nejlepší kamarádky si v nejzásadnějších věcech lhaly, nebo mlčely dlouhé roky. V podstatě šlo o to kdo je víc, zda matka, přítelkyně, nebo manželka. Každopádně to není špatné čtení.
Výborná, napínavá, inteligentní detektivka, co víc si přát. Skvělé čtení.
Pokračování se kupodivu povedlo a i přes mé obavy jsem si tuto knihu vychutnala. Dobré čtení.
Kniha se mi líbila, postavy dobře vykreslené a děj i zápletka povedené. Za mě dobré čtení.
Kniha se mi velmi líbila, chytila mě hned od začátku a neodložila jsem ji dokud jsem nevěděla, zda Jake svou Natálii najde a proč Natálie zmizela.
Jo tak tohle mě dost pobavilo. Fakt dobrá oddechovka.
Nejlepší díl série. Nathalie Svenssonovou, přední odbornici na psychopaty, čtenář mohl během předcházejích dílů poznat a utvořit si nějakou vazbu, nebo vztah, názor.
Každopádně se mi třetí díl opravdu líbil.