Peršanka komentáře u knih
Nejdřív přišlo nadšení, ó jak ruské, jak osvěžující, ale najednou jsem byla na cizí planetě a pořád dobré, ještě dobré...? ne, najednou byly všude nesmyslné stroje a bojové letouny a černá voda už mě nebavila. Tak zas nic :( nedočteno.
První v řadě, má pár much. Ostatní díly jsou propracovanější.
Rozjezd velmi napínavý a uvěřitelný, střed se vlekl. A závěr na úrovni Výměny manželek.
Moje první a jediná o józe. Žádné další nepotřebuji. Ani mi nechybí společné cvičení s instruktorem.
Dám dvě hvězdy, páč jsem četla i horší věci. Zase jedna nadějná detektivka, avšak křížená s telenovelou. Těch slz a pocitů...
Kdepak, tohle už není skvělej Sandford, jenom halda keců. Nějak mi ti oblíbení autoři jdou do let. Asi je to nevyhnutelné. Zabíhavé myšlení se tomu říká.
Viděla bych to jako scénář k animáku. Studio kamarád... :)
Jako nezávazná inspirace i pro chvíle zoufalství. Oceňuji zejména kapitoly o partnerských kombinacích a o spojení slunečních a měsíčních znamení. Protože pak to teprve dává smysl.
Sice mě to baví, ale nakonec ztratím pozornost a usínám. Místy za to může i překladatel. Tedy celkově mírně vtipná dřina. Jo a končím s podlouhlými uzeninami.