pet_pet komentáře u knih
Z počátku opět chaoz v období, chaoz v postavách (ale už si začínám zvykat :-) pak se to srovná. Celkem zajímavě pojaté téma, byla jsem zvědavá, jak to vlastně dopadne... jen ten konec byl na mne trochu moc "pohádkový" :-)
Nemohla jsem se do knihy moc začíst (četla jsem tuto spisovatelku prvně, a celkem mě kniha zklamala - ale Sedmilhářky jako film byly úžasné, asi jsem zvolila na "úvod" špatnou knihu :-( ani to není můj žánr. Každopádně tam kde kniha téměř končí, tak tam mohla začít .... :-)
Kniha mne tématicky zaujala více než Kříďák. Ty konce jsou trochu "moc" (u obou knih), ale jinak velice čtivé, napínavé :-)
Určitě se těším na další knihu....
Kniha super, hodně mi připomíná starou, dobrou :-) klasickou detektivku, i tím prostředím. Velice čtivé.
Krásná titulka, zajímavé čtení jen ten konec fakt trochu zbytečně hustej (na nepoužitelného vědce :-)
Není to klasická detektivka, ale velmi zajímavé čtení a také překvapivý konec.
Velice zdlouhavé, děj neubíhá...vlastně jsem knihu dočetla jen do poloviny. Nadále jsem se musela k dalšímu čtení stále přemlouvat...
Kniha mne moc nenadchla, velice táhlá, moc zbytečných informací...nic k vyšetřování.
Ze začátku je kniha dost zbytečně táhlá, od poloviny užb je to svižnější, ale musí se vydržet :-)
Přečetla jsem jen část Veronika, ta druhá mě již ani začátkem nenadchla :-( takže jsem ji nedočetla.
Jinak část Veronika je mazec :-)
Příliš mnoho postav a dějů, závěr toho pro mne moc nevysvětlil.
Kniha byla napínavá na začátku a na posledních stránkách, uprostřed trochu zbytečně zdlouhavé.