Petra101

Dočteno jedním dechem,jak jsem byla zvědavá,jak to dopadne. Vraha jsem trošičku tušila,ale příběh byl napínavý, neotřelý, líbilo se mi to. Těším se na další díly.

Druhý díl mě bavil asi o kapku víc,než ten první. Vyšetřování napínavé a konec překvapivý. Líbilo se mi to.

Nádherný popis falklandské přírody,která mě,jako milovníka,nadchla... Ale ubírám jednu hvězdu za ten začátek..vleklo se to,moc jsem se nemohla začíst a už to,že jsem nesedala ke knížce každou volnou chviličku o ní něco svědčí :) konec ale napínavý,ten jsem četla jedním dechem. Byla jsem překvapená. Ale od Bolton jsem četla i lepší knihy.

Napínavé a čtivé až do konce. Raker je sympaťák. Líbilo se mi to a těším se na další díly. Doporučuji.

První kniha od tohoto autora,zařazuji do mých oblíbených,odpočinula jsem si aspoň na chvíli od mých oblíbených sériových vrahů. Napínavý thriller,úplně mě vtáhnul do děje a poslední 20% čtečky jsem myslela,že se ani neodtrhnu. Závěr byl super napínavý a překvapivý. Jdu na jeho další knihu a těším se. To zase se mnou nebude řec,dokud to nedoctu :)

Smutný příběh o tom,jak se někdo může takto chovat k dětem ( myšleno u Agnes), příběh zajímavý a napínavý, líbily se mi dějové linky, které se pak propojily a vy už všemu rozumíte, to miluju těším se na další díl, jako fakt super. Musím dát zase pět hvězd,nejde to jinak

Mně se to četlo dobře, bylo to napínavé a překvapivé, nevěděla jsem do poslední chvíle,jak to dopadne. Konec je opravdu takový velmi rychlý,tak jí za to tu jednu hvězdu vezmu,ale počtění to bylo dobré. Doporučuji.

Moc mě to nebavilo, nemohla jsem se začíst, spekulovala jsem, že knihu odložím nedočtenou,nakonec jsem asi snad po měsíci dočetla,ale příběh mě nezaujal, pasáže nudné a postavy také. To se trochu nepovedlo...

Do knihy jsem se zacetla hned od pocatku. Byla napinava a hlavni hrdinka mi byla moc sympatická. Konec dobry, vsechno dobré :)

Tak teda nevím, kniha se mi líbila, konec jsem četla jedním dechem,ale jinak se mi to docela vleklo,místy nuda. Tady ta společenství ze střední školy mě trošku vždy děsila a jak se vyvíjel vztah mezi dvojčaty bylo někdy takové zvláštní. Sarah a její naivita mi lezly na nervy,co si jako pořád myslela..?! Uff .. to samé i Bel. Konec knihy měl takový rychlý spád. 4 hvězdy, ale teda s odřenýma ušima :)

Nemyslím si,že kniha se nedá číst,ani dočíst... Je pravda,že konec trošku překombinovany, díky tomu úvěru tu hvězdu (a ubírám ji i za Gorana),ale děj se mi líbil a dobře se mi to četlo. Takže vysoké doporučení docela chápu. Jdu na další díl a uvidíme.

Kniha čtená ze dvou stran z pohledů Jáchyma a Veroniky mě zprvu moc nenadchla,rozčilovaly mě někdy ty jejich myšlenkové pochody, a po přečtení Jáchyma, a když už jsem se také věděla,jak vše dopadne,se mi do Veroniky moc nechtělo .. nakonec dočteno,ale od Hartla si dám na chvíli oddech...

Po docela nízkém hodnocení jsem nevěděla,zda se do knihy vůbec pustit,ale dala jsem jí šanci...čarodějnice,okultismus?...a jsem nakonec ráda... Líbil se mi skok z přítomnosti do minulosti a pak zase zpět do přítomnosti a dořešení případu,jehož konec mě teda překvapil,ale trošku jsem si to už i myslela,že to nějak podobně bude :) zajímavá kniha i zápletka. Mně se to nakonec teda aj líbilo!

Dočetla jsem jedním dechem, opět překvapivý závěr,který jsem nečekala. Jdu na další díl a bude mi asi i líto,až to vše přečtu. Servaz se mi jako hrdina líbil,ale je to teda Chuck Norris trochu

Bylo to napínavé, konec trosku divny,ale cist se to dalo,Lapena dobre pise,libi se mi jeji styl,ale na plny pocet hvezd to nebylo..

Tak po přečtení knihy musím souhlasit se zdejšími komentáři. Já se většinou fakt orientuju jak v postavách,tak v přechodech dějových linek,ale co bylo jako toto? Zamotané,milion postav,úplně jsem se ztrácela kdo je kdo a kdo ke komu patří.. některé linky ani podle mě nemají snad konec..české autory moc nečtu a Třeštíková mě přesvědčila,že už ani dál nebudu (s velkýma výjimkama teda).

Ke knize jsem se dostala nechtě podruhé,ale zapomněla jsem děj,tak jsem s chutí četla dál a dál... Napínavé jako kšandy,děj mne zaujal,i celkové prolínání minulosti s přítomností a kapitoly jednotlivých postav... Happy end nechyběl a to je dobře. :)

Příběh čtivý a napínavý, je pro mě zase změna,že to není žádná série s vyšetřovacím týmem a jejich šéfem,ale jen novinářka pátrá na vlastní pěst ... Konec mě překvapil,jako asi každého,soudě dle recenzí. Jdu na další Cobenovku.

První dva díly jsem četla už dávno a líbily se mi,ale tento třetí.. já nevím,utahané,místy nudné,že jsem knihu odkládala... Konec přeslazený,ale pravý happy end. Už asi nejsem cílová skupina tohoto žánru..před pár lety bych ho ale žrala :) on má tajemství,ona má tajemství,ale přesto se milujou..