Petruse21 komentáře u knih
Větší zklamání jak Písečný muž. Jurek je ještě víc neuvěřitelný. SPOILER: Celá nemocnice je plná policajtů a ti si nevšimnou, že do pokoje Valerie jde 2m chlap převlečený za ženskou? Neuvěřitelné...
Docela ohrané téma... Přišlo mi to hrozně podobné Nedotknutelným. Styl psaní se mi taky moc nelíbil a hlavní hrdinka, na to, že jí je nějakých 27 let, působí maximálně na 20. Bohužel jsem jim tu lásku nevěřila a závěr knihy byl naprosté citové vydírání.
Mám ráda Jeroma - Křupana z Křupanova - kde je konec těm samozvaných kritikům, že.
V knize mi chybělo více detailů z jeho rodinného života, o manželce a dětech se jen sem tam zmíní, myslím, že si zasloužili více prostoru. Ale i tak za 5*.
Jedna z více knížek povinné četby, u které jsem ráda, že jsem si ji přečetla. Děsivý náhled do možné budoucnosti.
Nechápu, že je to takový trhák, nic extra světoborného. Autorka má chudou slovní zásobu.
Krása, méně známější Maupassantovo dílo, ale líbilo se mi víc jak jeho "Miláček". Pokud máte chuť padnout do deprese a trudomyslnosti, tak ideální:).
Zápletka pitomoučká, hlavní postavy ještě pitomější. Bohužel zklamání.
Napínavé téměř od začátku do konce, jen by si autor mohli odpustit to kosení lidí, kteří s Harrym spolupracují, nebo za chvíli skončí na psychiatrii a ani bych se nedivila.
Jedna z mých prvních knížek, které jsem přečetla celé, když mi bylo tak 8-9 let. Ráda se k ní vracím, Jirka je prostě postrach:).
Nejsem asi cílová skupina. Děj jednoduchý, chybějící vysvětlení. Hvězdička navíc za atmosféru.
Přišlo mi to dost nedotažené. Dle anotace a místního hodnocení jsem čekala více.
Jednoduchý jazyk, jednoduchá zápletka, jednoduché postavy. Nevzalo mě to.
Řezáče s Havlíčkem považuji za nejlepší české autory. Ve Svědkovi opět Řezáč nezklamal, krásný jazyk, myšlenka... doporučuji.
Přečteno podruhé a ještě lepší. Před Havlíčkem smekám!
Příjemně mrazivé čtení jako od jeho táty. Děkování jsem nepřeskočila, takže jízdenku do Vánoční říše nedostanu - uf!
To bylo tak pitomoučce naivní a hlavní postava tak nebetyčně hloupá. Bohužel pro mě zklamání.
Trošku zklamání, linka s Katherine byla docela průhledná. Čekala jsem víc dle ohlasů.
Ani jedna z postav nebyla normální a nedalo se s ní soucítit - stejně jako v Dívce ve vlaku. Tady byl děj akorát ještě nereálnější a překombinovaný.