Petule5 komentáře u knih
Ze začátku mě kniha moc nezaujala,bylo tam až moc té japonské historie, ale poté jsem se začetla a příběh příjemně plynul.
Moc pěkný příběh.
Knížku jsem přečetla velmi rychle. Čte se velmi dobře a příběh mě velice bavil. Určitě doporučuji k přečtení .
Další rychle přečtená knížka. Jsem zvědavá jak to dopadne v dalších dílech.
Příběh mě velmi bavil a doufám, že bude další pokračování.
Snad všechny knížky od paní Vasilkové jsou úžasné a tato není výjimkou :-)
Perfektní čtení od začátku do konce! Skvělý příběh ,od kterého jsem se nemohla odtrhnout:-) Paní spisovatelka je skvělá :-)
Tato kniha byla skvělá!! Příběh mě velice zaujal a musím říct, že jsem se nemohla odtrhnout. Příběh ze života a nemohu bodovat jinak než pěti hvězdičkami! Autorka mi padla do noty a píše velmi pěkně :-)
Jediné co mně přimělo dočíst tuto knihu je, že mi zavřeli knihovnu :D příběh byl takový nemastný, neslaný....už bych po ni znovu nesáhla.
Kniha byla moc pěkná až na nerozhodnost Ameriky. Těším se na další díl.
Z knihy jsem byla nadšená! Těším se na filmové zpracování a určitě doporučuji přečíst si ji:-)
Knížka se mi jako vždy líbila, až na Emu která mi občas lezla na nervy, ale hodnotím kladně, díky příběhu který určitě připomněl každé z nás co máme doma za poklady :-)
Kniha byla velmi napínavá, je až neuvěřitelné co dokáže člověk udělat s člověkem.
Je to takový smutný příběh, ale určitě doporučuji si ji přečíst :)
Moc pěkné čtení :-). Začátek byl opravdu moc smutný, ale konec se hezky vydařil. Doporučuji.
Příběh pěkný, ale nelíbil se mi styl psaní.
Tak do této knihy jsem se nezamilovala. Musela jsem se nutit číst a jakmile jsem ji dočetla byla jsem ráda, že je to za mnou. Příběh nebyl špatný, ale neohromilo mě to.
Ze začátku byla moc fajn, ale pak mě přestávala bavit. Děj tam sice byl, ale od půlky knihy je to pořád o tom stejném. Uvidím jestli se pustím i do dalšího dílu :-)