Peťulka3

Ani nevím, co k tomu říct...bylo to prostě něco úplně jinýho než jsem doteď četla. Člověk by i doufal,že to tak skutečně je :)

Knihu jsem přečetla během jednoho dne,což asi vypovídá o kvalitě příběhu. Byla to jízda.

Takové typické dívčí fantasy. Ale mně se tyhle knihy líbí. Napětí, vášeň, zvraty. Postavy jsou sympatické a nemůžu se rozhodnou,který z nich je lepší. Snad mi pomůžou další díly.

Vůbec mi nevadilo,že je to kniha mimo obvyklé série. Četlo se to velmi dobře. Zápletka byla zajímavá a měla jsem potřebu vědět,jak to nakonec dopadne.

Další skvělá kniha do série. Doufám, že pan spisovatel bude psát jak na běžícím páse.

To byla zase jízda! A ten konec?! Je skvělý narazit na takového spisovatele.

Skvělý závěr série. Opravdu se mi vyústění všech linek líbilo. Jen jsem pořád tajně doufala,že Percy bude nakonec hrát vůči Jamesovi a Lydii úplně jinou roli. Ale to by asi bylo moc překombinované.

Souhlasím s tím, že jmen tam bylo opravdu hodně a ze začátku bylo složitější se v tom orientovat. Jakmile se to ale povedlo,tak to bylo super. Mně se tyhle příběhy z normálního života líbí.

Napínavý. To je asi to správný slovo, který to vystihuje. Jede to v podstatě od začátku do konce. Jasně, člověku dojde jak to skončí. Ale na tom, že člověk musí číst a číst, to vůbec nic nemění. A tyhle knížky já miluju. Když vás každá stránka nutí pokračovat.

Hezky ucelený pohled na celou Středozemi. Tak nějak se to vše propojilo dohromady a hned je mi vše mnohem víc jasnější.

Jak jsem očekávala, bylo to super. Něco navíc oproti filmu, něco ve filmu jinak než v knize, ale krása.

Paráda. Velmi mile mě překvapilo, že se jednalo o příběh jiné dvojice. A moc se mi líbilo, že tam první dvojice byla stále přítomna. Těším se na další a jsem zvědavá o kom bude.

Je to moc hezky napsané. Člověk tak trošku předvídá, co se vlastně stane, ale to určitě neubírá knize šťávu. Těším se na další.

Paráda! Začátek další super série. Doufám, že další díly přijdou brzy.

Paráda. Člověk do poslední chvíle netuší. Další super krimi série. Doufám, že ještě nějakej díl bude.

Nemohla jsem se odtrhnout. Bylo to zase super. Další díl nás asi nemine.

Trošku depresivní,ale četlo se to dobře. Nemohla jsem se od toho odtrhnout,chtěla jsem vědět,jak to dopadne.