princesse princesse komentáře u knih

Když nastaly deště Když nastaly deště Louis Bromfield

Skvělá kniha, zvládla jsem ji sice až na podruhé, ale je čtivá a krásná. Četla jsem před lety, stejně jako Noc v Bombaji a chystám se si to zopakovat. Doporučuji.

13.02.2013

Síla ohně Síla ohně Nora Roberts

Zaverecny dil trilogie a opet ctivy. Jen jsem obcas ty carodejne pasaze cetla mezi radky. Urcite me kniha nezklamala, ale dle meho nazoru byl tento dil nejslabsi.

12.02.2013 4 z 5

Tvůj stín Tvůj stín Jeffery Deaver

Opět další výborná Deaverova kniha. Čtivá, propracovaná a zkrátka určitě stojí za přečtení.

21.01.2013 5 z 5

Žhavý led Žhavý led Nora Roberts

Další "robertsovka", která se četla sama. :-) Příjemné a oddechové čtení bez nudných pasáží nebo zbytečných dějových prodlev. Určitě přečtením neprohloupíte.

17.01.2013 5 z 5

Tanec větru Tanec větru Nora Roberts

Opět další "robertsovka", která nezklamala. Na mě možná trochu moc mystična, ale občas to určitě nezaškodí. Jinak úžasně čtivá kniha, přečtena za necelé 2 dny, takže nezbývá než opět doporučit! :-) Doufám, že seženu i další dva díly této série.

31.12.2012 5 z 5

Nouzový východ Nouzový východ Richard Yates

Těžká kniha, těžký příběh, smutný konec. Nutí určitě k zamyšlení. Přiznávám, že čtení mi moc nešlo a místy jsem četla mezi řádky.

26.09.2012 3 z 5

Vražedná vášeň Vražedná vášeň Shannon Drake (p)

Ctivy a zajimavy thriller. Pribeh ma spad a nejsou v nem zbytecne prodlevy kdy se nic nedeje. Zadna nuda. Doporucuji.

23.09.2012 4 z 5

Poslední přípitek Poslední přípitek Nora Roberts

Další povedená kniha Nory Roberts. Skvěle se čte, nechybí romantika ani krimi zápletka. Doporučuji, nezklame.

09.09.2012 5 z 5

Já, Vergilius Já, Vergilius David Wishart

Skvělý historický román. Úžasně čtivý a zajímavý. Moc se mi líbil. Doporučuji, stojí za to.

Sixtinské spiknutí Sixtinské spiknutí Philipp Vandenberg

Skvělá kniha, krásně napsaná, čtivá a plná napětí. Doporučuji.

Faraonův komplot Faraonův komplot Philipp Vandenberg

Tato kniha samozřejmě neunikla mému "egyptskému" období, které v plné síle proběhlo již před lety, ale i teď si ráda přečtu podobnou knihu. Knihy Philippa Vandenberga jsou skvěle napsané a není tomu jinak ani v tomto případě. Doporučuji.

Pět her Pět her William Shakespeare

Klasika. Krásný souhrn některých her Williama Shakespeara. Náročnější čtení, četla jsem v sedmnácti letech a naprosto mě to uchvátilo. Doporučuji.

26.06.2012 5 z 5

Údolí rozhodnutí Údolí rozhodnutí Marcia Davenport

Naprosto úchvatná, nádherná kniha. Doporučuji všem přečíst. Byla jsem naprosto unešená. Navíc skvěle čtivá.

26.06.2012 5 z 5

Majka Majka Alfred Wellm

Vřele tuto knížečku doporučuji začínajícím čtenářkám. Je moc krásná a jako čtenářka začátečnice jsem ji naprosto milovala. Dostala jsem ji při odchodu z mateřské školky a dodnes je jak nová. Moc ráda na ni vzpomínám.

Alenčina čítanka Alenčina čítanka Eduard Petiška

Rozhodně nádherná dětská kniha, výborně psaná. Příběhy Alenky jsou opravdu krásně napsané.

Syn světla Syn světla Christian Jacq

Krásná kniha, nádherně se čte. Líbily se mi všechny díly z tého pentalogie. Opravdu krásné a povedené dílo. Doporučuji všem.

Relikvie Relikvie Douglas Preston

Super, výborné čtení, nejsem na horrory a jim podobné žánry, ale přečetla jsem jedním dechem.

Adrian Mole – Léta u kapučína Adrian Mole – Léta u kapučína Sue Townsend

Stejně jako předchozí díly ani tento nezklamal. Čtivá a zábavná kniha. Doporučuji.

19.06.2012 5 z 5

Růže na úvěr Růže na úvěr Elsa Triolet (p)

Skvělé čtení. Výborný příběh s kniha se opravdu dobře čte. Když jsem ji poprvé četla před lety a pasáž jak hlavní hrdinku okousaly krysy, jsem četla několikrát. Byla jsem z toho "vedle".

12.06.2012 5 z 5

Král Krysa Král Krysa James Clavell

Naprosto úchvatná a skvělá kniha!!

11.06.2012 5 z 5