radkanin

Moje první sci-fi kniha. Skvělý humor, ulítlý příběh a hlavní postavy. Přivedla mne ke sci-fi, takže velké díky!

Dostala jsem jako dárek. Na můj vkus moc jednoduše a podbízivě napsané. Nemám moc ráda tento styl... Kdo má rád nenáročné a přitom filozoficko-náboženské knihy, nejspíš ocení.

Citliva a uprimna vypoved pribehu rodiny s ditetem s PAS z pohledu sourozence. Hledani slozite zivotni cesty pro rodice, sourozence, ditete s postizenim. Pribeh plny emoci na obou polech, elanu do zivota a vycerpani.

To se mi dost libilo. Zajimavy pribeh, zpusob psani. Katalpa se mi osvedcila, je treba si ji davkovat, ale potesi ;)

Znovu musim napsat, ze Coben se cte velmi dobre a rychle. Tentokrat se pridavam k jiz napsanemu, ze dej byl uz prekombinovany, presto napeti az do posledni chvile. Vikendove napeti na prazdniny :)

Kniha, která je napínavá, lehce humorná (vzhledem k tématu opravdu mistrné). Strhující příběh, kde jste napjatí až do konce.

Do téhle knihy jsem se musela trochu nutit. Nepřišla asi ve "svůj" čas, jako se stalo u předešlých, které mne chytly hned. Trvalo mi déle, než jsem se do příběhu začetla. Řekla bych, že jedna ze slabších Petřiných knih, což stále znamená, že ji tak je nadprůměrná ;)

Četla jsem jako první z knih od Ruty Sepetysové. Po čtecí pauze na mateřské to byla jedna z prvních knih a uvrhle mne opět do čtecí manie. Příběh, který vtáhne do děje. Málo známá historie, velmi působivě napsané.

Cobenuv styl psani me bavi. Knihy nejsou zbytecne brutalni jako nektere (hlavne severske nebo v severskem duchu). Jsou vsak napinave az do uplneho konce. Urcite si casem prectu i dalsi jeho knihy (tato byla 3.;-))

Takovy existencialni, trochu "Kafkovsky" roman..

Napinava od zacatku do konce. Nemohla jsem se dockat,az se ke mne dalsi dil teto serie dostane a cekani stalo za to ;-) jsem spokojena ♧

Vcelku povedena, lehce ctiva. Je znat jeste lehka nevypsanost a nadseni ;) Za me velmi zdarile.

Takovy obycejny zivot no.. Napada me,ze vice neznamena vzdy lepe. Umim si predstavit knihu tak s polovicnim poctem postav a stran,pak by se cetla mnohem lepe. Nejak stale tapu nad poselstvim knihy..

Prostě skvělá! Nic dalšího není nutné psát. Jedna ze nejoriginálnějších spisovatelek v ČR.

Tato kniha mne velmi zasáhla příběhem, který jsem zčásti prožívala také. Má pro mne tudíž osobní přesah.

Skvela kniha, ktera se cte sama. Velke diky za ni! Neni to rozhodne dalsi kniha s teorii o lidech s PAS. Jako rodic ditete s AS jsem vdecna za popis situaci, pocitu deti i rodicu, moznost ztotozneni se, moznost citit se normalne, dovolit si zaplakat. Pribehy jsou svizne psane a ctive, s nadszakou a nadhledem a humorem. Moc doporucuji jak rodicum deti s postizemim, tak lidem v jejich okoli, kteri chteji nahlednout a pochopit nektere malo citelne nebo nestandardni situace.

Cobenuv sarkasticky a lehce ctivy styl mam proste rada, takze zatim zadna kniha neni zklamanim, i kdyz pribehy nejsou vzdy az tak uveritelne, jako treba v tomto pripade. Presto pribeh chyti a odsypa behem cele knihy.

Takova oddechova detektivka na dva dechy ;-) Cetlo se to dobre, prostredek zbytecne natahovany, zadny velky prekvapeni,nastesti ani prilis velke drsnarny se nekonaly. Neco ve stylu Harlekynu, jen v detektivce ;-)