rampapa | Komentáře u knih | Databáze knih

rampapa rampapa komentáře u knih

Sladká nevědomost Sladká nevědomost Danielle Lori

Tak tohle bylo boží. Už hodně dlouho jsem se do knížky tak rychle zamilovala jako do téhle. Nica jsem si hned zamilovala a Elenu taky. Miluju knížky s touhle tématikou. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

16.01.2023 5 z 5

Anti-přítel Anti-přítel Penelope Ward

Moc pěkný příběh. Moc se mi knížka líbila a velmi jí doporučuji všem co mají rádi romantiku.

09.08.2022 5 z 5

Říše neřesti Říše neřesti Meghan March

Tak tohle bylo SUPER ÚŽASNÉ.... Nemám slov. Miluju tuhle autorku to jak píše. Temperance jsem si v téhle série ještě víc zamilovala. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

09.08.2022 5 z 5

Hejno havranů Hejno havranů Kate Stewart

Nádherný příběh. Okamžitě potřebuju další díl. A to IHNED ️ Cecilii jsem si hnedka zamilovala. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

11.07.2022 5 z 5

Knihkupectví na Riverside Drive Knihkupectví na Riverside Drive Frida Skybäck

Tak tohle bylo tak krásné. Příběh jsem si hnedka zamilovala. Knihy kde je příběh o knihách miluju. Knížku jsem přečetla ani na za tři hodinky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a knihy.️

18.04.2022 5 z 5

Důvodné pochybnosti Důvodné pochybnosti Whitney G. (p)

Tak tohle se mi moc líbilo. Knížka se četla úplně sama. Mám ráda takový žánr knih. Miluju tuhle autorku. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

20.12.2021 5 z 5

Halton Halton Melanie Moreland

Tak na tenhle příběh jsem se hodně těšila. A jsem jím nadšená. Miluju Haltona a Free. Příběh se mi moc líbil. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

03.11.2021 5 z 5

Vzdorující královna Vzdorující královna Meghan March

Tak tohle bylo boží!! Knížka přečtená a ne za 3 hodinky:):) Nevím jak vydržím čekat na poslední díl, to mě určitě zabije. Moc jí doporučuji všem co mají rádi podobné knihy na způsob 50 odstínů šedi.️️

17.04.2021 5 z 5

Maddox Maddox Melanie Moreland

Tak tohle bylo úžasné. Do Maddoxe a Dee jsem se hned zamilovala. Miluju kluky z BAM.
Příběh jsem si opět Zamilovala. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další o Reidovi. U téhle knížky jsem hodně zasmála. Knížku velmi doporučuji.

29.10.2020 5 z 5

Kontrakt 2 Kontrakt 2 Melanie Moreland

Tohle sem si hnedka zamilovala. Krásně se mi to četlo. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku o Maddoxovi a Aidenovi. Knížka se mi moc líbila a velmi jí DOPORUČUJI.

29.06.2020 5 z 5

Božský bastard Božský bastard Christina Lauren

Božská kniha miluju tyhle knížku. Mám ráda tuhle autorku a těším se až si přečtu další díl.

10.06.2020 5 z 5

Výpověď Výpověď Whitney G. (p)

Paní. Wow. Po Turbulenci jsem se nemohla dočkat až přijde další knížka od této autorky a jsem zní NADŠENÁ. Taru a Parkera jsem si zamilovala.Už se těším až si přečtu další knížky od této autorky.

21.05.2020 5 z 5

Smyslnost Smyslnost Nicole Jordan

Na tuhle sérii jsem se hodně těšila a sem šťastná že jí mám doma v knihovně a už se těším až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji.

17.04.2020 5 z 5

V bouři V bouři Sabrina Jeffries

Super příběh o lásce.Skvela knížka od Sabriny Jeffries. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl.

14.10.2019 5 z 5

Tajemná kráska Tajemná kráska Sophie Barnes

Moc krásný příběh. Knížku jsem si zamilovala a moc se mi líbila. Vřele doporučuji všem co mají rádi romantiku.

05.12.2023 5 z 5

Zvrhlý král Zvrhlý král Rina Kent

Tak tohle byla bomba. Moc úžasná knížka. Zamilovala jsem si hnedka tuhle sérii a NUTNĚ potřebuju další díl.

15.01.2023 5 z 5

Rytíř Rytíř Devney Perry

Tak tohle se mi fakt líbilo. Na druhý díl jsem se hodně těšila a jsem jím nadšená. Moc se mi příběh líbil. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl.

24.08.2022 5 z 5

Pěšec Pěšec Skye Warren

Tak tohle bylo boží. Krásné a hříšné. Miluju knížky s touhle tématikou romantiky. Svetry jsem si hnedka zamilovala a Gabriela taky. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Doufám že vyjde brzo. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

21.07.2022 5 z 5

Bouřlivá noc Bouřlivá noc Elle Kennedy

Tak tohle byla bomba. Nejlepší díl z celé série. Zamilovala jsem si AJ hnedka zamilovala a Brett jakbysmet. Moc jsem si zamilovala tuhle sérii a už se nemůžu dočkat až si přečtu další knížku od této autorky. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku.

10.06.2022 5 z 5

Neústupná princezna Neústupná princezna Meghan March

Tak tohle byla bomba. Prostě woooow. První díl jsem si hnedka zamilovala ale tenhle druhý díl byl mnohem lepší. Začínám se bát jaký bude třetí díl. Úžasná knížka. Už se nemůžu dočkat až si přečtu další díl. Knížku velmi doporučuji všem co mají rádi romantiku a erotiku.

03.05.2022 5 z 5