red_me93
![S láskou, Lukov S láskou, Lukov](https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464121/s-laskou-lukov-dTd-464121.jpg?v=1611759821)
Závidím všem, kteří se na knížku teprve chystají, já si užila každou stránku!
Ať už jde o tématiku krasobruslení, autorčin smysl pro humor a hlavně vztah mezi ústřední dvojicí (oba jsem si zamilovala a jejich slovní přestřelky především :D )
Nejvíc oceňuju, že zde nebylo žádné ''tajemství z minulosti'', které by ovlivnilo chování hlavních postav, reálně vykreslené charaktery a to, že autorka nespěchala a pomalu rozvíjela jejich vztah.
Rozhodně je to jeden z příběhu, ke kterému se ráda vrátím a doporučuji!
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Ano, pane Božský Ano, pane Božský](https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528265/ano-pane-bozsky-657aee3e0e2f2.jpg?v=1702555198)
Tak tohle určitě ne. Za mě velké zklamání, předchozí kniha autorky se mi líbila a asi jsem měla vysoká očekávání.
Strašně mě nebavilo bohatství, Sam byl majitelem snad úplně všeho. Zbytečné rozbroje mezi Evou a Robertem, a když přišlo "drama" tak už jsem koulela očima...poslední 1/3 už jsem jen prolistovala a to se mi hodně dlouho nestalo.
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
![Nespoutaná Nespoutaná](https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/159562/barvy-lasky-nespoutana-RsL-159562.png?v=1394616494)
Hodně naivní a předvídatelné...už mě trochu nudí příběhy o nezkušených slečnách a sexy milionářích, kteří nestojí o vážné vztahy, mají nějaké ''záhadné tajemství, kvůli kterému pro danu dívku nejsou dost vhodní'' ale stejně je ta dívka změní :D...Pětihvězdičkové hodnocení opravdu nechápu, jediné plus dávám za to, že se knížka velmi rychle četla
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Truly Truly](https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/458889/truly-HPU-458889.png?v=1623137309)
Po takovém ''promu'', které knížka měla jsem čekala něco víc.
Hvězda navíc za June - Masona. Jejich příběh mě zajímal víc :D
PS: který vysokoškolák nazývá své rodiče maminka a tatínek? Obzvlášť týpek s Harleyem
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Kde je mi dobře Kde je mi dobře](https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539288/kde-je-mi-dobre.jpg?v=1717530352)
Zvenku je kniha zajímavější, než příběh, který je v ní.
Celou dobu, jsem čekala, až se něco stane...a najednou byl konec. Dlouhé popisy a myšlenkové pochody. Za mě zklamání.
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Touha Touha](https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/458302/touha-yjd-458302.jpg?v=1606147317)
Tohle za mě ne. Příběh se ničím moc neliší od ostatních (maximálně prostředím) a za týden
už nebudu vědět o čem kniha byla.
Hrdinka mi byla strašně nesympatická a v jednu chvíli mi přišlo, že nemluví o ničem jiném než o svých bradavkách :D
Talon má svoje tajemství abychom mu odpustili, že se chová jako blbec?
Překlad se opravdu nepovedl (číča, štěrbina a podobné výrazy bych zakázala ! :D )
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
![Vášnivý sprosťák Vášnivý sprosťák](https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/239110/vasnivy-sprostak-gUy-239110.jpg?v=1656146398)
Nějak mě přestává bavit tenhle typ knížek...prvoplánově jasný, že oni dva prostě spolu budou, nějaký to trápení na straně jednoho nebo druhýho, nebo v lepším případě obou že. Jindy mám přečteno za den, dva, nevím jak je možné, že tato mi trvala přes týden. Bože, a který holce se líbí oslovení Perníčku, to jako vážně?
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![V ringu V ringu](https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/184154/v-ringu-kWV-184154.jpg?v=1577372856)
Od knížky jsem neměla žádná velká očekávání, ale jsem mile překvapená....věčné protahování až se ''to'' stane a popisy Remyho úžasného těla bych sice tak často číst nemusela, ale jinak dobrá oddechovka. Určitě velké plus za písničky. Jsem zvědavá na další díly :)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Rande nanečisto Rande nanečisto](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541895/rande-nanecisto.jpg?v=1729941061)
Konečně kniha, kde jsou spicy scény fakt žhavé! O sexu ve čtyřech jsem četla poprvé a jsem překvapená. Osobně si polyamorii nedokážu přestavit, ale tady mi to vůbec nevadilo.
Četlo se to rychle, ocenila jsem kratší kapitoly.
Škoda toho konce, od návštěvy svatby to šlo kvalitou dolů, ale za mě příjemné překvapení.
PS: asi to nebude pro všechny :)
![3.5 z 5 3.5 z 5](img/content/ratings/35.png)
![Král hněvu Král hněvu](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/544809/kral-hnevu.jpg?v=1725914874)
Kniha má velké promo a já měla kvůli tomu také velká očekávání. A to byla chyba...Nebylo to špatné, ale čekala jsem víc (možná i víc spicy scén? )
Na Danteho jsem se těšila od zmínky v Twisted lies, ale to co z něj autorka udělala na konci, to nee :(
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Zakázané uvolnění Zakázané uvolnění](https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539997/zakazane-uvolneni.jpg?v=1718564872)
Jelikož jsem četla Icebreakera zhruba před měsícem a měla jsem ho ještě v paměti, nemůžu se ubránit srovnání, resp. spíš jsem při čtení hledala rozdíly mezi oběma knihami a moc jich nebylo. Celou dobu, co jsem knížku četla, jsem měla totální pocit déjà vu.
Škoda, hockey-romance a hate to love miluju a na knížku jsem se těšila, ale za mě zklamání a víc jak 3 hvězdy určitě ne..
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Okamžiky štěstí Okamžiky štěstí](https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/310093/okamziky-stesti-656779212c8a6.jpg?v=1701280033)
Moje první od Patrika Hartla.
Jako první jsem četla Jáchyma a udělala jsem dobře. Jeho vyprávění jsem prožívala s ním. Veronika špatná nebyla, z Jáchymova pohledu už nešlo o překvapivé události, ale u některých pasáží mě zajímalo, jak to vypadalo z jejího pohledu.
Knížka byla fajn, pravda, některé náhody byly trochu nad rámec uvěřitelnosti, ale přesto mě příběh bavil. Určitě si přečtu další knihy, jeho styl psaní se mi líbí :-)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky](https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/250987/odvracena-tvar-lasky-LTK-250987.jpg?v=1452786510)
Velmi čtivý odpočinkový příběh, přečteno za půl dne. Děj není nijak výrazně originální. V tomto případě ovšem víte do čeho se pouštíte a knížka Vám dá přesně to, co očekáváte. Musím ale říct, že Hopeless, kterou sem přečetla od autorky jako první, zatím žádná další nepředčila. Každopádně jsem velmi zvědavá na film :)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Zaskočený Zaskočený](https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/237058/zapleteny-zaskoceny-4aM-237058.jpg?v=1429212590)
Nezáživné, hodně předvídatelné a na jednom nedorozumění vystavět převážně celý příběh?...velké zklamání
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Temné kouty Temné kouty](https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/250917/temne-kouty-250917.jpg?v=1433050888)
četla jsem dříve Zmizelou, srovnání obou knížek se tedy nevyhnu :)
Zmizelá byla dobrá, ale měla sem problém začíst se a konec bych uvítala po tom všem úplně jinej :D...u téhle knížky, nevím čím to bylo, sem naopak otáčela jednu stránku za druhou, potřebovala sem vědět jak se to stalo! :D bylo to zajímavý, napínavý...a konec velká shoda náhod, která mě vůbec nenapadla, takže tuhle knížku hodnotím trochu líp než Zmizelou. Každopádně, pokud můžete, přečtěte si! :)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Jamaica Lane Jamaica Lane](https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/210499/jamaica-lane-sc6-210499.jpg?v=1642022713)
Nejlepší díl z celé série, až mě trochu mrzí jak rychle sem ho měla přečtený :)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Správný krok Správný krok](https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545887/spravny-krok.jpg?v=1727184130)
Četlo se to fajn, ale dokud mezi nimi bylo to napětí a slovní přestřelky, bavilo mě to moc, ale potom to šlo z kopce..
Škoda, že některé autorky si nemohou odpustiti ty přezdívky, stejně jako v prvním díle Stevinko, tak tady mi vadilo Modrásku.
A překlad spicy scén? To občas bolelo. Myslela jsem, že v současných knihách pojmy jako frnda a číča už číst nebudu.
Proti prvním dílu jsem měla nějaké výhrady, ale za mě byl i tak lepší než tento :)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Zachraň mě Zachraň mě](https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468504/zachran-me-xeV-468504.png?v=1618506932)
Uff...čím začít. Mona nastavila sérií ''Znovu'' laťku hodně vysoko.
Knížka je za mě spíš pro mladší ročníky, přeci jen prostředí z vysoké školy z předchozí série pro mě bylo věkem hrdinů bližší.
Celkově je to čtivé, nic co bych jinde nečetla (konec hodně připomínal After), další díl si asi taky přečtu, ale nešlo o nic ''extra''.
PS: vyměnit překladatelku v příštím díle, prosím ! :D její překlad mě iritoval i v knize Truly, dost to ubírá na celkovém dojmu z příběhu.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Černé lži Černé lži](https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/252167/cerne-lzi-252167.jpg?v=1433863171)
Nenáročná, oddechová knížka přímo stvořená na letní dovolenou....musím říct, že jsem přemýšlela o mnoha variantách Brantova tajemství, ale nakonec sem byla opravdu překvapená,
věřila jsem něčemu, co bylo nakonec úplně jinak........a Lee? ach :D :)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Na hraně zapomnění Na hraně zapomnění](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/201796/na-hrane-zapomneni-JP9-201796.jpg?v=1397982758)
Mám prostě slabost pro road tripy! :) knížka se mi líbila, byla čtivá, úsměvná, občasné střídání pohledů se mi taky líbilo, ale ten konec...za něj velkej palec dolů