reniva22 komentáře u knih
Krásná knížka. Mám ráda všechno co nás vrací blíž k přírodě. Škoda že už ji mám přečtenou..
Taky jsem zamlada zažila socialistické Československo a byla v Americe při útoku na WTC. Potkala jsem Česku, která s rodiči utekla do Rakouska a několik let žili v uprchlickém centru. Podle toho co mi vyprávěla byly ty centra mnohem drsnější než to, co popisuje autor v knížce. Doporučuji přečíst..
Od začátku to byl zajímavý příběh. Ke konci už jsem ji nemohla zavřít, dokud jsem nedočetla :)
Příběh byl dobrý, ale já jsem spíš hltala popis života na Aljašce a jejich lásku k ní.
Knížku jsem nedočetla, 690 stran násilí, mučení a smrti bylo na mě příliš. Nechala jsem se zlákat vysokým hodnocením.
Výborná knížka, myslím že už vím o Jindřichovi a jeho manželkách skoro všechno :)
Není to román, ale cestopis. Dozvěděla jsem se mnoho zajímavého. Dávám plný počet bodů. Je to úžasná knížka.
Knihu jsem neodložila, dokud jsem ji nepřečetla (alespoň ne na dlouho :o)
Kniha se mi moc líbila. Ze začátku jsem se dlouho nemohla začíst, někdy jsem si říkala proč popisuje tak nepodstatné věci. Ale na závěr všechno dávalo smysl. Knihu hodnotím kladně hlavně pro ten pocit, že všechno co v životě uděláme dává nějaký smysl.
Příběh židovské dívky žijící ve starých Benátkách.
Tato kniha mě bohužel moc nenadchla, nejspíš proto že to prostě není můj styl.
Příběh z doby přistěhovalců a osidlování Ameriky.
Milostný příběh anglického misionáře a Číňanky na pozadí pravdivých historických událostí v Číně. Moc pěkně napsané.
Pravdivé a velice kruté příběhy lidí žijících v Rusku za Stalina.
Životopisná kniha o tom jak může odhodlání ovlivnit život obyčejného člověka.
Krásná kniha, nejen o katastrofě na K2 ale i souvislosti s kulturou a životem v Nepálu a Pakistánu.