ritz komentáře u knih
Krásná knížka, zajímavě napsaný příběh z pohledu tří naprosto odlišných lidiček.
Zajímavá knížka o pro mě neznámém životě známého velikána.
Velmi zajímavá a čtivá knížka. Nemám přehled o životě A.Christie tak nedokážu posoudit kolik bylo fikce a kolik skutečnosti
Moc pěkná knížka, líbil se mi i miniseriál, ale knížka byla ještě zajímavější.
Už jsem četla z války lepší knížky, hlavní hrdinka byla určitě hrozně statečná, ale moc sympatická mi nebyla.
Čtivá kniha, hodně romantiky, něco historie. Hezky se četlo.
Všichni by si měli tyto knihy přečíst, abychom věděli, jak se máme dobře. Pan Motl je výborný vypravěč a jeho knihy jsou velmi čtivé.
Velmi zajímavá knížka, poutavé čtení ze začátku minulého století.
Velmi zajímavý příběh dvou naprosto odlišných osudů, které se v jeden moment střetnou a zase se bohužel rozejdou.
Nic zvláštního jsem neočekávala, proto jsem nebyla zklamaná, spíše příjemně překvapená.
Další napínavá knížka od tohoto autora, výborně se čte, zajímavý příběh.
Pro mě velmi čtivá a zajímavá knížka, rozuzlení opravdu ohromující.
Zajímavý příběh ze zajímavého prostředí, místy zbytečně rozvláčné, rozuzlení předvídatelné vzhledem k období, kdy se odehrává.
Úžasná knížka, námět a zpracování mě nadchl. Určitě nejlepší nebo jedna z nejlepších knížek z období II. světové války.
Přesně styl knihy, která mi vyhovuje. Zajímavý příběh rodiny v minulém století, výborně čtivě napsáno. Za mě plný počet hvězdiček.