sabca sabca komentáře u knih

Dítě svobody Dítě svobody Jax Miller

Kniha se mi moc líbila. Má krátké kapitoly a dějově je zajímavá. Konec byl drsný a děsivý. Doporučuji

24.11.2018 5 z 5

Fronta na lásku Fronta na lásku Blanka Faltová

Knihu jsem přečetla během 2 dnů a moc se mi líbila. Vyprala jsem si jí pro splnění Čtenářské výzvy jako knihu s mým jménem. Ožehavé téma - drogy - byla podáno zajímavým způsobem. Doporučuji

12.07.2018

Tajnosti sira Richarda Tajnosti sira Richarda Julia Quinn

Kniha se mi ze začátku moc nelíbila pro svoji naivitu, ale byla jsem zvědavá, proč se sir Richard musel tak rychle oženit, tak jsem jí nakonec přečetla a nelitovala jsem. Rozuzlení bylo zajímavé a Iris mi byla sympatická.

14.06.2018 3 z 5

Ztracené město Ztracené město Linda S. Howington

Od všeho trochu - dobrodružství, napětí a láska. Taky knihy o archeologických výpravách nemusím, ale tady toho nebylo tolik. Knížka se moc dobře četla a proto tomu kdo má tento žánr rád doporučuji.

18.05.2018 5 z 5

Tanec Maora Tanec Maora Emma Temple

Kniha se dá přirovnat k románům Laury Walden. Mě se líbila od samého začátku až do konce. Od poloviny jsem nedokázala knihu odložit, dokud jsem jí nedočetla. Krásně se propojila minulost se současnosti. Už se těším až si přečtu Zpěv Maora. Kdo má rád příběhy z Nového Zélandu tak doporučuji.

03.04.2018 5 z 5

Levandulové noci: Román z Provence Levandulové noci: Román z Provence Sophie Bérard (p)

Příběh Isabelle se mi četl dobře hned od začátku. Hlavní hrdinka mi byla příjemná a hlavně Provance, popisování vůně broskvoní a levandule, která k této oblasti patří. Kdo má rád příběhy o lásce, tak doporučuji. Ihned se pustím do druhého dílu.

29.01.2018 4 z 5

Čtrnáctý hřích Čtrnáctý hřích James Patterson

Zase se řešilo několik samostatných případů. Vzhledem ke krátkých kapitolám děj rychle ubýval. Můžu doporučit.

02.12.2017 4 z 5

Kniha vzpomínek Kniha vzpomínek Rowan Coleman

Krásně napsaná kniha, která nás seznámí s postupem Alzheimerové choroby u matky dvou dětí. Doporučuji k přečtení

01.09.2017 5 z 5

Nakresli mi vítr Nakresli mi vítr Eva Urbaníková

Kniha se četla moc dobře. Zajímavé téma jak se celkem normální žena může tak bezhlavě zamilovat, že dělá že díky milenci padne až na samé dno. Doporučuji

23.06.2017 5 z 5

Rajský ostrov Rajský ostrov Janet Tanner

Velmi čtivá kniha odehrávající se ve Francii za druhé světové války. Část děje se odehrává v Karibiku. V knize nechybí napětí i láska. Knihu stojí a to si přečíst.

30.05.2017 5 z 5

Lituji, čekají mě Lituji, čekají mě Agnès Martin-Lugand

První kniha této autorky, kterou jsem četla. Hrdinka knihy Yael je posedlá prací a zanedbává přátelé, rodinu a brání se vážnému vztahu. Ale nakonec zjistí, že i ta nejzajímavější práce nestačí ke spokojenému životu. Kniha stojí za přečtení

19.05.2017 4 z 5

V síti lásky V síti lásky Linda S. Howington

Kniha se mi moc líbila. Nemohla jsem se od ní odtrhnout a konec byl velmi napínavý. Hlavní hrdinka Grey byla sympatická. Je tam od všeho něco. Romantika, napětí opravdu mohu doporučit.

04.04.2017 5 z 5

Nářek ze tmy Nářek ze tmy Zdenka Hamerová

Knížka se mi moc líbila. Byla napínavá a rozuzlení bylo pro mě zajímavé. Vůbec jsem ho nečekala. Je to příjemná oddechovka.

21.12.2016 4 z 5

Vražedná vášeň Vražedná vášeň Markéta Harasimová

Na českou kriminálku celkem zajímavý děj namíchaný částečně z lásky, nechyběl sex a hlavně napětí, které se udrželo až do konce. Četlo se to dobře a kdo má rád tento žánr tomu doporučuji. Já mám knihy této spisovatelky moc ráda.

31.10.2016 4 z 5

Dokud jsi tady Dokud jsi tady Eva Hrašková

Příběh Michaely, který se odehrával v Bratislavě a i na vesnici se četl celkem dobře. Bylo v něm vše. Láska, nevěra, nemoc tak jak to chodí v běžném životě. Byl více smutný než veselý. Doporučuji

18.08.2016 4 z 5

Útěk na druhý břeh Útěk na druhý břeh Jana Abrahamová

Knížka se četla moc dobře. Za 2 dny jsem jí měla přečtenou. Je to moje první kniha od této spisovatelky tak jsem nevěděla co od ní čekat. Je složena z tolika lidských příběhů, že by se z toho dali napsat i 4 knihy. Je tam kriminální zápletka, život bezdomovců na pokraji společnosti. Myslím že každý si tam něco pro sebe vybere.

22.02.2016 5 z 5

Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

Tak já jsem bohužel jako první četla Hedvábník. Nevím jestli je to na závadu, ale Volání kukačky si určitě také přečtu. Jak píše Bareva, taky jsem se trochu ztrácela v mužských postavách. Konec mě překvapil. Do poslední chvíle jsem nevěděla, kdo vraždil. Doporučuji

09.12.2015 4 z 5

V zemi korálového stromu V zemi korálového stromu Sofia Caspari

Nádherná kniha. Přesto, že má přes 500 stránek, četla se skvěle. Měla jsem problém jí odložit a každou volnou chvíli jsem se k ní vracela. Příběh dvou rodin byl plný napětí, lásky i zla. Hezky byl vykreslen život v Argentině. Hned otevírám druhý díl Laguna plameňáku a věřím, že dojde i na třetí díl, který teprve vyjde. Rodinné ságy čtu moc ráda. Doporučuji

10.07.2015 5 z 5

Místo zvané domov Místo zvané domov Deborah Smith

Pěkný, čtivý román o přátelství mezi dětmi vyrůstajících v různém prostředí, který přetrval 20ti leté odloučení. Doporučuji k přečtení

12.06.2015 4 z 5

Čtvrtky v parku Čtvrtky v parku Hilary Boyd

Velmi citlivě napsaný příběh starších manželů, kde vztah přestal fungovat a manželka našla pochopení jinde. Z komentářů zde je jasné, že kniha spíše osloví starší čtenářky. Mně se moc líbila a můžu jí doporučit.

27.03.2015 5 z 5