Safrika Safrika komentáře u knih

Jak tukoni zachránili strom Jak tukoni zachránili strom Oksana Bula

Pekne, mile, o pomoci vsech :), dcerce se libilo.

03.02.2023 4 z 5

Útěk z Osvětimi Útěk z Osvětimi Andrej Pogožev

Hrozna doba, jsem rada, ze je jiz za nami. Knizka mi prisla zdlouhava a takova nezazivna, na toto tema je spoustu mnohem zajimavejsich.

31.01.2023 3 z 5

Stanice odložených lásek Stanice odložených lásek Hana Marie Körnerová (p)

Nechtela bych se dostat do techto situaci, ale tak to nejspise drive byvalo (bohuzel), ten tlak a pomluvy… hlavne ten pocit: “co tomu reknou lidi” je ve starsi generaci dodnes… kazdy by si mel zamest pred svym prahem a nesoudit. Jsem rada, ze aspon jedna z holek mela ve finale stastny zivot

14.01.2023 3 z 5

Ostrov žen moře Ostrov žen moře Lisa See

Hrozne zdlouhave, na me opravdu dost… posledni stranky jsem probrecela, casem zkusim i jinou od autorky. Kazdopadne mi v hlave zustala, v noci jsem diky ni mela i zly sen a par noci se me myslenky do pribehu vracely.

13.12.2022 3 z 5

Pomněnkové matky Pomněnkové matky Lenka Chalupová

Precteno za dva vecery, rychlovka. Smutne,tak nejak jsem porad doufala ve stastny konec? :(

30.11.2022 3 z 5

Na obtíž Na obtíž Colleen Hoover

Kniha pekna, ale Colleen to umi i lepe :).

22.11.2022 3 z 5

Májové růže Májové růže Dot Hutchison

Fajne,zacetla jsem se rychle,pribeh se mi libil,akorat ten konec mi vzdycky prijde takovy sup sup..

03.11.2022 3 z 5

Kiliánovo tajemství Kiliánovo tajemství Ester Davidová

Uzasne! Moc jsem si ji pri cteni holkam uzila, moc dekuji!

21.09.2022 5 z 5

Tajemství Malinové hůrky Tajemství Malinové hůrky Martin Holexa

Parada! Chytilo me hned od zacatku a porad jsem mela nutkani pokracovat, protoze jsem byla zvedava, jak to bude dal. Krasne, zasmala jsem se a i na slzy doslo. Dekuji!

21.06.2022 5 z 5

Mlčící pacientka Mlčící pacientka Alex Michaelides

Cetla se dobre, konec me neprekvapil, jak bych cekala. Mohlo to mit vetsi spad, ale jinak pohodovka.

08.08.2020 3 z 5

Štvanice Štvanice Martin Goffa

Az do konce jsem cekala,ze se to nejak rozjede... zdlouhave a pro me nezazivne ani zabavne :(

07.03.2020 2 z 5

Do posledního dechu Do posledního dechu Robert Bryndza

Cetla se dobre,byla slabsi nez ostatni a konec mi prisel mega ustrihnuty...

17.02.2020 3 z 5

Smrť na druhom brehu Smrť na druhom brehu Dominik Dán

Prvnich sto stran se mi necetlo nejlip,styl mi nevyhovuje,pak uz jsem si “zvykla”,ale ani tak me kniha (pribeh) nejak extra nenadchl... takze mozna jeste nekdy neco zkusim,ale v nejblizsi dobe urcite ne

07.02.2020 3 z 5

Dvůr mrazu a hvězd Dvůr mrazu a hvězd Sarah J. Maas

Cetla se dobre,jen uz to bylo takove obycejne.

04.10.2019 3 z 5

Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Tak po prvnim dile tohle byla pro me pecka! Skvele! Cte se samo,clovek se tesi,jak se to dal posune a co se dozvi! Za me urcite ano! A jdu na treti!!! Wooohooo

20.06.2019 5 z 5

Ztracená naděje Ztracená naděje Colleen Hoover

První díl byl jako obvykle lepší, ale i tahle část byla zajímavý pohledem z druhé strany :).

14.03.2017 3 z 5

Vzpomínky na zítřek Vzpomínky na zítřek Cecelia Ahern

Přečteno :), musím uznat, že to pro mě bylo docela náročné, kniha nebyla špatná, ale chyběl jí prostě šmrnc...

18.07.2016 3 z 5

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Kniha byla super, příběh napínavý, ale čekala jsem, že to bude více hororovější :), jinak se mi líbilo moc.

02.02.2016 4 z 5

Posvěcené zlo Posvěcené zlo Nora Roberts

Super! Nora opět nezklamala :), během pár hodin přečteno :).

09.11.2015 5 z 5

Zbožňuju Paříž Zbožňuju Paříž Lindsey Kelk

Knížku jsem vybrala jen náhodou v knihovně.., když jsem byla cca na 50. straně, tak jsem měla pocit, že to nedočtu..., ale řekla jsem si, že to ještě zkusím (nerada odkládám nedočtené knihy) a ve finále to bylo celkem fajn ;-). Četlo se to potom už rychle a pohodově.

05.10.2015 3 z 5