Salvatoreanne Salvatoreanne komentáře u knih

Exodus Exodus Kate Stewart

Emotional damage full power

30.07.2024 5 z 5

Železný plamen Železný plamen Rebecca Yarros

O proti prvnímu dílu , nabírá železný plamen velký dej a super akci ... Není co dodat ... Popis je skvělý jako bych seděla na hřbetě draka a letěla s nimi. Český překlad je skvělý . A k samotnému dějí ... Je to šokující ale věřím že se to určitě nějakým stylem zvrátí ....

29.12.2024 5 z 5

Zrádná touha Zrádná touha Danielle Lori

Tato kniha mne opravdu překvapila . Nečekala jsem tak to snový příběh . Samozřejmě že jsem fanoušek dark romance . Tato kniha byla,ale originální svým příběhem . Někdy se ptám kde na nás fanynky takovýhle knih čeká náš Ronan.

08.07.2024 5 z 5

Troufalá vášeň Troufalá vášeň Penelope Douglas

Love it , tohle tu ještě nebylo

05.08.2024 5 z 5

Pan Masters Pan Masters T. L. Swan

(SPOILER) Tak v tomhle byla fakt šťáva. Odmítaná láska z jedné strany mne opravdu baví . Zde naleznete vtip i rozebírání lehké psychologie a nastavením a bourání osobních hranic . V začátcích vztahu těch to dvou jsem se i já zčervenala a zastyděl. Ta holka je mucholapka na trapný události to sama znám.

11.07.2024 5 z 5

Čtvrté křídlo Čtvrté křídlo Rebecca Yarros

(SPOILER) Tak že ....
Začátek brilantní , scéna po lávce mně fakt bavila bylo to super i ta nevraživost a pomalé nacházení potenciálu Violet .... Xaden jasný zabijácký morous enemies to love klasika neurazí mně to .

Co mi ale hodně vadilo bylo náhle přerušování scény a přeskakování .
A to až do poslední velké operace za hranicemi štítu tam se díky bohu už spisovatelka rozepsala.

To že v knížce je nějaký úsek věnován erotice mi vůbec nevadí ba naopak.

Od bestseleru Maasove to prostě čtenářky vyžadují a čekají jak na akci tak na romantickou linku ,která prostě každého zajímá . Za mně v pořádku .

Hvězdičku ubírám za problém zmíněný výše. Dokonce jsem chvily přemýšlela že knihu přestanu číst nakonec jsem to překlenula a konec téhle knihy je famózní . A druhý díl si přečtu.

Každopádně první úryvek v poděkování byl fakt divný a trošku si myslím že spisovatelka je divná .

25.10.2024 4 z 5

Neonoví bohové Neonoví bohové Katee Robert

Začátek knihy pro mne byl nový osvěžující líbilo se mi že kniha je z nereálné doby času a místa . Ale konec se už jen opakoval a byl strohý.

05.09.2024 4 z 5

Hejno havranů Hejno havranů Kate Stewart

Musím říct že knížka se fakt dlouho rozjížděla ... Z prvu tam nejde tak ani o děj jak o pocity samotné . Ale i tak mne lákalo pokračovat a už teď se těším na další díl . Přiznejme se kdo nezažil lásku , která z něho udělala někoho koho sám nepoznáváme . A komu to vyšlo podle růžové linky a někomu se to totálně posralo ....

22.07.2024 4 z 5

Ptačí tribunál Ptačí tribunál Agnes Ravatn

(SPOILER) Nejdřív to vypadá jako absurdní drama . Nakonec se z toho vyklubalo něco co vás vtáhne a musíte to dočíst ,protože nevíte co čekat . Dlouhé psychologické sbližování . Hodně samoty a citu a nakonec smrt

24.05.2024 4 z 5

Mizení Mizení Michala Věra Jírová

(SPOILER) Teď jsem knihu dočetla ...
Kniha je opravdu zajímavá . Musím říct že první půlka je sexuálně a mysteriózní zajímavá ,ale jinak se tam toho moc neděje . Co se týče prvního zmizení od dcery a potom druhé kdy přišla o paměť aby zachránila Mary je dost vymyslí si sám . Milostný trojúhelník super .... Ben je teda furt v trapu chudák ,ale to se snad dozvíme v druhém dílu . Protože přece není možný aby takhle furt umíral . Michelle mne moc neuchvátila Mary mi přirostla k srdci více. Děkuji za krásný Roman těším se na další díl

22.05.2024 4 z 5

Rudá galerie Rudá galerie Tiffany Reisz

Velká sexuální fantazie velmi zajímavý námět příběhu . Mne osobně se to líbilo autorce mohu jen potřást rukou za výjevy z obrazů. Velmi velmi zajimave

22.04.2024 5 z 5

Ex na koštěti Ex na koštěti Erin Sterling (p)

Musím říct že příběh se mi špatně rozečítal . Trochu jsem bojovala se stylem vypravování ,ale jinak ...nádherná atmosféra, krásný příběh,krásná zápletka . Za mne oddychovka ....co je krásná

14.12.2023 5 z 5

Naše vina Naše vina Mercedes Ron

Tohle mne tak sejmulo že to není ani možný .... Dostalo mne to dokolen a úplně jsem to prožívala s nimi jako Jenna ... Možná hůř protože jsem byla u každé scény ....bylo to skvělý ale podruhý bych si nepřečetla...i když vše dopadlo jak mělo ...je mi z téhle série úzko

08.12.2023 5 z 5

Ocelová princezna Ocelová princezna Rina Kent

A ten konec .... Jdu pro další díl

03.12.2023 4 z 5

Polibek bez duše Polibek bez duše Jennifer L. Armentrout

Tato knížka mne opravdu baví , a baví mne i ten krásný naivní pubertální styl . Je to boží . Ten trojúhelník je taky boží pro kterého se rozhodnout nevím ani já ...tak že tu holku chapu

23.11.2023 4 z 5

Z krve a popela Z krve a popela Jennifer L. Armentrout

Je to jízda , ze začátku to vypadá prvoplánově ale není.

Je to skvělé!!!!

Nevíte někdo kdy bude překlad dalšího dílu????

28.10.2021 5 z 5

Bestie Bestie Nicol Keithe

Tak tohle je totální kravina za mně osobně to nemá s dark romance vůbec nic společného . Je to spíš jak nějaký špatný triller s domácím násilím . Když se podíváte na mě přečtené knihy tak si myslím že mám právo toto říct . Opravdu minimálně se stává že bych knihu ohodnotila tak nízkým počtem hvězd. Popravdě z tohodle jsem znechucená . Úplné plýtvání vytisknutím papírem . Toto mělo zůstat někde na stránkách jen pro přečtení a i tak je to ztráta veškerého času . Absolutně bez děje furt jen mlátí a mlátí. Absolutně žádné citové vzplanutí . Jako tohle je opravdu úchylné ....!!! Z haunting Adeline to nemá absolutně ale absolutně vůbec nic společného .

13.12.2024 0.5 z 5

Gothikana Gothikana RuNyx

Musím říct že temný ponurý příběh , se záhadou a s dušemi které se hledali přes osud . Bylo to nádherné děkuji .

25.09.2024 5 z 5

Černý rytíř Černý rytíř Rina Kent

Tento díl neměl takovou zápletku jako Elsa a Aiden . Za to byl tisíckrát dojemnejši , drsnější i sladší.
Krásný pár

04.07.2024 5 z 5

Tři drsné lekce Tři drsné lekce Nikki Sloane

Musím říct že úplně obdivuji jak mezi tyhle sexuálně nabité věci dokáže autorka vůbec vsunout nějaký příběh .

20.04.2024 5 z 5