Sančez komentáře u knih
Má milovaná dvojice Margaret a Li Jen. Spisovatel opět nezklamal zase to bylo napínavé a soukromá linka těch dvou byla taky úžasná. Naprosto jsem téhle sérii propadla. Znovu jsem poslouchala jako audioknihu a v podání Myšičky a Plodkové neskutečný zážitek. Prostě za mne deset bodů.
Tož tohle byla taková skvělá oddychová slátanina v dobrém slova smyslu.
Bylo to fajn oddechové čtení, ale chyběla tomu taková nějaká jiskra. Delila se mi líbila víc, ale nebylo to špatné.
Tak tohle bylo opět úžasné. Aji jsem uronila na konci slzu nechtělo se mi s Aaronem loučit. Konec byl perfektní, vše vysvětleno i Aaronův život krásně dopadl.
Jako první jsem viděla naprosto úchvatný seriál a pak si koupila knihu. Bylo to tak nádherné znovu prožívat ten příběh Ruby a Jamese. Zamilovala jsem si tyhle sladkobolné romantické knihy. Kdo by to byl do mne řekl? Je to tak úžasně oddechové ponořit se do příběhu studentů. Jdu na druhý díl.
Tady byla asi chyba, že jsem viděla první film a pak četla knihu. Film mne naprosto uchvátil. Kniha už tak ne i když tam byly úžasné pasáže, ale moc to skákalo v ději a hlavně ten konec byl moc syrový a reálný a já radši ty krásné dobré konce.
Tak tohle byla neskutečně vzrušující jízda. Bože jak já ty slovenské spisovatelky zbožňuji to je něco tak neskutečně úžasného. Smála jsem se kolkrát tak až jsem z toho brečela prostě pecka.
Ó Candy drahý Candy.
Dočetla jsem a vstřebávám ty emoce, které mne pohltily díky této knize.
Drahá Bajo před deseti lety jsem ztratila vášeň, jiskru, lásku, radost díky psychickému teroru. Díky vašim knihám se mi ty nádherné pocity dravé vášně, neskonalé touhy, jiskry která přeskočí a plane neskutečnou láskou znovu vrátily. Tyhle dvě knihy byly v tomhle žánru jediné, které se mi zaryly hluboko pod kůži a probudily ve mne znovu ženu.
Děkuji holkám z Dobrovského, které mi tyhle knihy doporučily. A já je mám i z podpisem a přáním od spisovatelky.
Jsou knihy, které vás zasáhnou v srdci.
Děkuji... nemám slov, takovou mají moc vaše slova a příběh na mne, pište dál.
Lidičky čtěte je to nádhera ponořit se do přīběhu, utéct od reality a možná i něco získat nebo najít.
Panebože jako tohle... co to bylo? Že se vůbec divím styl Barkera je pro mne fascinující a v páru s Pattersonem to byla mega jízda. Snažila jsem si knihu dávkovat, ale nemožné - zhltla jsem ji na dva zátahy. A ten konec WOW WOW WOW. No teď po tomhle přejít na jinou knihu to bude problém. Barker se vám dostane do hlavy, ale není opravdu pro každého. Ne pět, ale deset hvězdiček.
No parádní eroťárna. Na odreagování super. Bavila jsem se moc.
Tak tohle bylo lepší než první díl. Ale zase pocity vraha proto dávám jen čtyři hvězdy. Ale jinak vyvedená série.
Tak za mne skvělý, čtivý. Ač nejsem cílovka tak mne to vtáhlo do děje hned po pár stránkách. Škoda že takové knihy nebyly za mého dospívání.
Tak tohle bylo ňuňu naprosto úžasná komiksová pohádka. Tohle prostě musíš mít.
Já tuhle sérii naprosto miluji. Jessica je úžasná a celý ten příběh mne naprosto pohltil. Miluji to napětí, ty akční scény a že je to nereálné? To je na tom právě super, protože realita je v poslední době krutějšī. Už se těším na další díl.
Pecka, pecka, pecka. Prostě k tomuhle nejde nic víc napsat jen že se to čte jedním dechem a pak jste frustrovaní že už je konec, protože by jsta si dali ještě. Musím říct že první kniha mne moc nenadchla, ale jsem ráda že jsem u ní zůstala protože tahle série je lepší a lepší. A už ať je tady další díl.
Tak tohle byla něžná, hřejivá romantická kniha. Vřele doporučuji slastná oddychovka. Krásně se to četlo.
PANEBOŽE TOHLE BYLO TAK SENZAČNĪ. TAKOVÁ KOUZELNÁ POHÁDKA S ROBŮTKAMA. PROSTĚ PRO MNE PECKA A JSEM RÁDA ŽE JSEM VYSTOUPILA ZE SVÉ KOMFORTNÍ ZÓNY A PŘEČETLA SI JINÝ ŽÁNR. KLUNE JE ODTEĎ MŮJ OBLÍBENÝ AUTOR. MILUJU. A UŽ SE TĚŠÍM NA PŘEDCHOZÍ DVĚ.
Poslouchala jsem jako audioknihu. Nebylo to zlé, ale po předešlých knihách co jsem četla
na mně moc plytké.
Prostě skvělá kniha . Žánrově bych jí spíše řadila jako detektivku než thriller.