Sančez komentáře u knih
Parádní oddechovka a k tomu česká autorka velmi milé překvapení. Mafiánské prostředí miluji. Bylo to nesmírně čtivé. A jdu na druhý díl.
Pecka. Tady bylo vše humor, romantika, vášeň, láska, smutek a dokonce i napětí s detektivní zápletkou. Začátek mi sice trval protože spisovatelka pīše tak trochu jinak než jsem zvyklá. Ale když jsem se začetla tak pecka.
Tak tohle bylo lepší než první díl. Ale zase pocity vraha proto dávám jen čtyři hvězdy. Ale jinak vyvedená série.
Dechberoucí úžasně čtivá kniha. Užila jsem ji od první až do poslední stránky. Grace, Hannah a Emmeline se mnou zůstanou ještě dlouho. První kniha v tomto roce a hned srdcovka. Prostě nádhera.
Tak tuhle knihu bych dala jako povinnou četbu na základce. Tohle bylo tak skvělý. V poslední době čtu tenhle žánr ač nejsem cílovka věkově a říkám si jaká škoda že dnešní mládež a děcka všeobecně nečtou jen tupě zírají do mobilu . To je tak smutný protože tolik nádherných knih které mají v sobě tolik co říct a mnohým by určitě pomohla víc než kdejaký rádoby terapeut. Tuhle knihu jsem nikde neviděla. Poradila mi jí prodavačka v Dobrovským a jsem za to moc ráda. Tolik emocí, tolik životních pouček prostě skvělý a vřele doporučuji všem.
No co napsat... Chvílemi to bylo fajn a chvílemi mi to lezlo na nervy. Já totiž nesnáším v knihách myšlenky zločince. Fakt nepotřebuji vědět co si ta zrůda myslí, protože člověk jako já nikdy nepochopí pokroucenou mysl a ani nechce. Ale jinak byla kniha čtivá . Hlavní hrdinové mi celkem sedly. A konec to zachránil.
Po zhlédnutí filmu kterému jsem absolutně propadla jsem si pořīdila knihu. Sladká náctiletá romanťárna a ač nejsem cílovka tak v poslední době tyhle knihy hltám. Aspoň tady je svět ještě v pořádku a láska existuje.
Tak za mne skvělý, čtivý. Ač nejsem cílovka tak mne to vtáhlo do děje hned po pár stránkách. Škoda že takové knihy nebyly za mého dospívání.
Byla jsem skepticka co se týče jeho samostané knihy, ale úplně zbytečně Bryndza je prostě sázka na jistotu. Byla to pecka. Užila jsem ji až do poslední stránky. A vřele doporučuji.
Taková lehká oddychovka která se fantasticky četla. Nic složitého prostě erotická ňuňárna.
Tohle bylo prostě nepopsatelné. Do knihy jsem se neskutečně ponořila a ještě dlouho bude ve mně rezonovat. Nádherná, nepopsatelná láska, kterou umí Rebecca tak nædherně popsat. A ten konec mne rotříštil na několik kousíčku. Dala bych deset hvězdiček.
Poslouchala jsem jako audioknihu. V podání Jana Šťastného to byl dechberoucí zážitek. Kdybych mohla dám deset hvězdiček. Oba hlavní hrdiny jsem si zamilovala. Byl to nádherný příběh.
Dicka Francise znám ale nikdy jsem od něj nic nečetla a od jeho syna už vůbec ne. Tohle bylo mé první setkání s Felixem Francisem a musím říct WOW WOW WOW po čertech výborné čtení. Kniha nešla odložit a i když jsem musela tak jsem se už těšila až se do ní ponořím. Pecka napínavé a ač mi prostředí dostih je na hony vzdálené vůbec to nevadilo. Řadím si tohohle autora jako objev roku.
Tož tohle byla špica. Tucker Wayne a jeho psí parťák Kaine mi přirostli k srdci. Z tohodle materiálu by byl špica film. Rollins se přiřadil k mým TOP autorům. A jdu na další pokračování.
Krásný příběh v nelidské době. Poslouchala jsem jako audioknihu a můžu vřele doporučit. Příběh nešel odložit. Užila jsem si ho od začátku až do konce.
No teda tohle bylo skvělé. Bombastická česká detektivka, když jsem ji četla tak to bylo jako bych se dívala na film. Děkuji moooooc Danago (kterou sleduji na yutube) za tip. A hned si pořídím předešlou knihu autora. Oba vyšetřovatelé byli sympaťáci. Vřele doporučuji. Za mne nejlepší česká kniha tohoto roku.
Tak tohle byla mňamka. Užila jsem si naprosto tyhle skvostné thrillerové povídky. V několika hráli svou roli mí naprostí miláčkové mých oblíbených autorů a naopak získala jsem další skvělé tipy na další skvělé autory. Za mne pecka peckovní.
Tak tohle byla ňu ňu romantikuš pohádka. Bylo to klišoidní ANO, bylo to předvídatelné ANO, bylo to chvilkama naivní ANO, ale hlavně to bylo naprosto BOŽÍÍÍ. Už se těším na další díl. A ten konec za mne byl úplně nejvíc.
Donato je naprostý magor a zároveň génius (myslím to v dobrém). Nesnáším psychologické knihy, ale ty jeho hltám jedním dechem a naprosto je zbožňuji. Protože to co vyplodí jeho mysl ze začátku vypadá jako směs šílenstvī a blábolu a na konci se nastačím divit jak nádherně vše zapadne a dává smysl. Doufám že vyjdou jeho další knihy. Ale pozor jeho knihy nejsou pro každého.
Bylo to dobré, setsakra dobré a i když mi na konci něco málo vadilo dávám plný počet za tu čtivost. Napsáno je to tak čtivě že nemůžete přestat. Po dlouhé době thriller s touhle špionážní zápletkou a nesáhla jsem vedle.