saphiral

Původně jsem si chtěla odpočinout od kriminálek a tak jsem si knížku vybrala. Vyprávění bylo hodně působivé a tolik utrpení si člověk ani neumí představit. Silný příběh, určitě mě zůstane dlouho v paměti.

Jako vždy od této autorky velmi čtivá kniha , ten konec se mi nelíbil. Úžasné čtení na dovolenou :-)

Je to pohodové čtení na léto, taková nenáročná krimi. Mě se líbila.

Má druhá knížka od autorky a zatím po přečtení nemám pocit, že bych se těšila na další...není to špatné čtení, ale takové tuctové.

Klasická krimi, jednoduše psaná, super knížka pro zimní večery.

Už jsem přečetla od autorky více knih, ale tahle se mi líbila nejvíc. Těším se na další.

Je to kniha na léto, jednoduchá, dobře se čte u vody, konec mě nijak nepřekvapil.

Taková čtivá detektivka, nic náročného, ale nenudila a pachatele jsem uhodla asi v polovině :-)

Mě se knížka líbila, jednoduše psaná, napětí se udrželo po celou dobu a žádný přehnaně akční závěr.

Takové překombinované , po přečtení spíš úleva než lítost, že už je konec ;-)

Je to čtrnáct dnů po přečtení knihy, zatím nekouřím, ale nemůžu říct, že to jde lehce ;-) a to jsem kouřila jen 4-5 za den . Cigareta byla pro mě odměnou ke kafíčku nebo k vínku. Určitě mi kniha pomohla,všem doporučuji, ale já sama ještě nejsem úplně přesvědčena, že už si nikdy nezapálím :-)

Skvělá krimi, dobře se čte pěkně v teploučku a v bezpečí domova.Ale z představy, že by člověk narazil na takového psychopata člověku mrazí. Knihu určitě doporučuji.
Trošku mě zklamal ten konec, ale to asi byl záměr, aby to bylo více dramatické ;-) .

Výborná knížka, napínavá až do konce, pachatele jsem neuhodla. Doporučuji.

Tento díl se mi zdál až moc překombinovaný, byla jsem ráda, že jsem dočetla.

Pachatele jsem uhodla, ale nemohla jsem uvěřit, že by se sám takhle dobrovolně týral.
Jinak dobrá knížka.