Sarapet komentáře u knih
Mne to čtení opravdu baví. Tahle kniha za to stála. Doporučuji.
Měla jsem hodně místa pro svou fantazii. Mně se moc líbí bohatost slovní zásoby. Vlny ševelí a plynnou, voda šplouná a bije do břehu...
Myslím, že by se měla tato kniha stát povinnou četbou na středních školách. Mně poskytla mnoho nových informací. Jsem ráda, že se mi dostala do rukou.
Já už chci dovolenou u moře. Úplně jsem cítila teplé sluneční paprsky a viděla moře. Čtivé a odpočinkové čtení. Doporučuji na dovču.
Pan Vondruška to skvěle napsal. Čtu už druhý díl a vím, že budu zase číst i v práci o pauze (samozřejmě).
Četla jsem překlad od pana Hilského a bylo to úžasné.
No mně to moc neoslovilo. Čekala jsem, že si tam něco najdu, ale nic.
Tuto autorku mám moc ráda. Od jejích knih se nemohu odtrhnout. Čtu je vždy jednim dechem.
To je moc pěkně napsané. Styl psaní je nádherný, ta bohatá slovní zásoba prostě perfektní. Ráda bych autorku poznala osobně. Ona je určitě velice inspirující člověk.
Opravdu pěkné. Velice dobře se mi kniha četla. Doporučuji.
Čtivý román. Můžu jen doporučit. Jen ten konec mi připadal, jako kdyby autorka ráno vstala a řekla: tak dneska už to dopisu, už mě to nebaví.
Krásné téma, krásně psané. Úplně mě to pohltilo. Už mám připravenou další knihu od autorky.
Chvílemi jsem myslela, že knihu odlozim. Nakonec jsem ji dočetla. Určitě poučná kniha ... Jen se těžko čte.
Chtěla bych si tuto knihu přečíst ve slovenštině. Jinak doporučuji knihu vzít k vodě. Je to taková oddechovka.
Pěkný příběh. Některé charaktery postav jako bych už někdy někde potkala.
Ráda znova budu tuto knihu číst. Vážím si lidi jako byla paní doktorka Kálalová. Přečtení knihy mohu jen a jen doporučit.
Mám ráda knihy, které mi přibližují určité časové období a prostřednictvím příběhů mi přibližují atmosféru té doby. Klimtovy obrazy mám ráda.