sarka.farka komentáře u knih
Byla jsem natesena na pokracovani Saturnina. Me ocekavani bylo mirne skepticke. Kniha ho bohuzel mnohonasobne predcila - je strasne nudna a prakticky o nicem, jen napodobuje zname puvodni historky. Mela jsem co delat, abych to vubec docetla a to jsem typ ctenare, co cte jednim dechem :-)
Dostala jsem jako dárek k Vánocům, vůbec jsem do té doby o tom neslyšela. Ale velmi mile mě to překvapilo a moc se už těším na další díly.
Není to špatné, ale oproti knize Marťan celkem nezajímavé. Musela jsem se do čtení hodně nutit...
Pěkné zakončení trilogie. Jsou tam ještě témata, která by mohla mít pokračování, tak uvidíme, jestli autor do budoucna přidá nějaký díl
Zajímavé pokračování prvního dílu, napínavé, velmi čtivé. Jsem zvědavá na poslední díl..
Na zaklade velke medialni masirky, at uz na knihu nebo pripravovany film, jsem cekala neco extra... Bohuzel ac kniha je celkem objemna, pribeh skoncil po 90 strankach... Psy mam rada, ale tento zpusob psani me nijak neoslovil...
Velké zklamání pro mě - měla jsem problémy to dočíst... Chyběl mi nějaký smysluplný příběh a humorné mi to přišlo jen málokdy.. Všichni chválili film, tak jsem si nejdřív chtěla přečíst knížku.. Jsem zvědavá, jestli i film se mi nebude líbit...
Krásná knížka, ráda jsem si připomněla z meho dětství, když jsem teď četla synovi před spaním
Dokonalost - jiné slovo pro tuto knihu nemám. Naprosto důstojné pokračování předchozích knih a opět velmi hezký a dojemný příběh ;-)
Dle popisku bych si knihu nevybrala, lae na doporučení kamarádky jsem ji nakonec v rámci čtenářské výzvy přečetla. Kniha se četla dobře, příjemně mě překvapila, i když na styl a způsob tohoto "ezo" života já nejsem
Nádherná knížka. Narazila jsem na ni jen díky výzvě a byla jsem moc mile překvapena. Moc se líbila i mému 3letému synovi, vždy se před spaním těšil na další příběh Páji
Velmi mě tato kniha překvapila - od Poledňákové znám jen komedie a romány. Ale bylo to napínavé a dobře napsané
Dostala jsem jako darek, jako uplnr prvni knihu od p. Sveraka. Neurazi, ale ani nenadchne...Basen mi vylozene nesedla, ale to je tim, ze obecne nemam rada poezii, protoze ji nerozumim. Nektere povidky byly zajimave, jine takove nevyrazne. Znovu tuto knihu urcite cist nebudu...
Knihu jsem dostala jako darek,takze jsem netusila, co cekat. Zacatek knihy byl hodne zajimavy a cekala jsem, jak pribeh Rebeky a Karoliny dopadne... Jenze pak to najednou bylo o jinych a jinych jmenech a uprimne uz jsem se v ton ztracela a musela jsem si pripominat, kdo je kdo, hlavne jmena muzskych postav se mi uz motala a taky preskakovani v case v jednotlivych kapitolach - zda je to pritomnost nebo zase uz minulost dane postavy. Nejvic me zklamal konec - otevreny a zadne "dohry" tech pribehu predtim... Jsem zvedava, jaky bude film podle teto predlohy.
Celkem zajimava kniha - moje prvni od Dicka Francise. Zajimava zapletka, postupne napinave rozpletani deje.
Předčítala jsem synovi 3 roky před spaním a moc se mu to líbilo. Vždy chtěl číst min. 2 kapitoly
Syn miluje mlsné medvědí příběhy v televizi. A tak když jsem objevila i knížku, hned jsem ji musela půjčit. Měli jsme ji přečtenou asi za 3 večery, protože kapitoly jsou krátké a syn chtěl vždy 2-3 přečíst moc pěkně napsané a ilustrované
Tato knížka mě velmi překvapila, velmi hezky a poutavě napsané
Pro malé děti je komiksova forma skvělý nápad, ale mnohdy i mě jako dospělému to nedávalo smysl, jako kdyby některé obrázky byly vynechány, rozhovory na sebe kolikrát vůbec nenavazovaly.