Šárka345

Skvělé čtivo!!! Krásně napsané, zápletka až do poslední stránky neodhalitelná. Už se těším na další knihu od Jussiho :0)))))))))

Zdařile a velmi čtivě napsané. Děj má rychlý spád a jednoduchou zápletku, ale to rozuzlení.... :0))

Pěkně napsaný příběh, jen musím přiznat, že jsem si ty tři podezřelé trošku pletla :0)
Už teď se těším, co dalšího si pro Cormorana a Robin autorka vymyslí, ale doufám, že Matthew
v jeho zájmu, potom řekl ne :0))))

Tak po zklamání ze Strážců zákona si u mě pan King opět napravil reputaci. Skvěle čtivé a neskutečně popsané "strašidelné" pasáže.

Tahle kniha se mi hodnotí trochu obtížněji. Příběh jako takový je úžasný, ale je tam na mě trochu moc toho "Pánbíčka". Ale víme, že ta "duchařina" opravdu ke Kingovi patří. Chyběl mi tam ten skvělý strhující závěr.

Tak po přečtení této knihy si nedůvěřivě prohlížím každé auto, kolem kterého procházím.... co kdyby najednou.... :) Přečteno pomalu jedním dechem a móóóc se mi kniha líbila.

Ráda chodím...., moc ráda chodím, ale tohle.... Úžasně napsané, bylo mi s nimi horko i zima, když pršelo, tak jsem se přikrývala... Ty myšlenkové pochody, fakt skvěle napsané. Akorát jsem myslela, že se konce nedočtu, neboť mi tekly slzy jako hrachy a písmenka jsem vůbec neviděla :0))))
Samo sebou dávám 5 * :0)

Skvělé, dobře čtivé, chvilku bude trvat než se mi vrátí myšlenky do normálu. Zatím jsem stále s Carrie :0)))

Skvělá kniha, opravdu čteno jedním dechem. Ale opravdu mrazí z pocitu, že vše fikce rozhodně nebude.....

Pěkné, moc pěkné a za mě asi zatím nejlepší kniha od autora :0)))

Trošičku s řečí tou malý problém jest, ale jinak pěkné čteníčko :0)))

Paráda, Asad a Carl dvojka k pohledání :0)) a bez Rose ani ránu :0))
Pěkný příběh a čte se to samo jak je to krásně napsané :0)))