Šebestová3 komentáře u knih
Nekonečná nuda, předvídatelné konce povídek. Tohle mě fakt neuchvátilo.
Linwood Barclay umí psát poutavě i o čekání na spoj Českých drah, takže opět spokojenost.
Ještě lepší než první díl Stvůra!!!! Těším se moc na Vetřelce!
Můj objev letošního roku - Kristýna Trpková a její detektivky. Zamilovala jsem si dvojici vyšetřovatelů i autorčin styl psaní!
Průměrný román, který zaujme spíše mladší generaci díky volbě tématu i postav.
Nůďo, i když pro milovníky psychologie by to mohlo být zajímavý. Za mě nejslabší kousek, co jsem od Bolton četla.
Četla jsem Traviče a Rakváře daleko od sebe a asi proto mi to už úplně nesedlo, nějak mě nedokázal pohltit, spíš teda trochu otrávit....což se od traviče vlastně očekává :-D
(SPOILER) Jak říká můj kámoš: O něčem a o ničem. Děti nesnáší své rodiče a za způsobené křivdy se jim pomstí. Velmi minimalistické a velmi zbytečné dílko.
Pro fandy nechutností je to rozhodně "must read". Mě na tom nejvíc zaujal konec a náznak dalšího dílu. Do toho bych šla.
Veliká roztomilost a a ideální čtení pro všechny děti, kterým přibyl nový sourozenec :)
Kouzelný příběh s důležitým poselstvím, ilustrace jsou třešnička na dortu navíc.
No panečku, já nečtenář fantasy jsem po prvním dílu nadšená podobně jako když jsem po letech odmítání přelouskala první díl Harryho Potter. Tohle vypadá na dlouhodobý vztah :-)
Landsman jo, tohle ne. Dočetla jsem pouze z hluboké úcty k autorovi :-)
Myšlenka dobrá...ale těch zajímavostí čili špeků je tam ve výsledku až tolik, že to k té literatuře už nenaláká, ale naopak ji to úplně přebije ... a co (zvlášť v publikaci o literatuře) neodpouštím je množství chyb a překlepů!!! Autorka má zjevně problém se skloňováním, navíc napíše jednou Kutná hora podruhý Kutná Hora...a čtenáři vyber si.