Šebestová3

Kouzelný příběh s důležitým poselstvím, ilustrace jsou třešnička na dortu navíc.

No panečku, já nečtenář fantasy jsem po prvním dílu nadšená podobně jako když jsem po letech odmítání přelouskala první díl Harryho Potter. Tohle vypadá na dlouhodobý vztah :-)

Landsman jo, tohle ne. Dočetla jsem pouze z hluboké úcty k autorovi :-)

Myšlenka dobrá...ale těch zajímavostí čili špeků je tam ve výsledku až tolik, že to k té literatuře už nenaláká, ale naopak ji to úplně přebije ... a co (zvlášť v publikaci o literatuře) neodpouštím je množství chyb a překlepů!!! Autorka má zjevně problém se skloňováním, navíc napíše jednou Kutná hora podruhý Kutná Hora...a čtenáři vyber si.

Hmmm, tohle nebyl můj šálek kávy. Ale jistě si své čtenáře najde. Atmosféra je příjemná.

Nebylo to zlé, mám tyhle "akaAgátaChristie" detektivky ráda, ale nějaký trošku drajv tomu chyběl...

Skvělé čtení. Odpouštím i mnoho překlepů, a to se stává opravdu málokdy :-)

Příjemný start nové série, oceňuju svižný děj a spád krátkých kapitol.

Kouzelná knížka o netopýřici Paskalíně, která odmítá chodit do školky a pak vlastně zjistí (jako většina dětí :-), že je to vlastně moc fajn.

Téma knihy dobrý a zajímavý, anotace zaujala. Ovšem....spousta načatých a nedokončených linek (ten požár tam byl teda proč? spor s ostatními chovankami dopadl jak?) a konec, kterej každej jakž takž zběhlej čtenář poodbných žánrů už dlouho tušil, jen proběhl, bez jakékoli gradace. NIc moc. A teda spíš nic, než moc...

Vynikající - kniha i film a těším se na zpracování ve zlínském divadle.

Skvost. Neskutečně čtivý, realistický příběh, na jehož konci jsem se neubránila slzám.

Kniha je logicky orientována na americké prostředí a autorka zároveň čerpá zážitky z výchovy svého syna v tomto prostředí, což opět některé pasáže pro naší provenienci činí trošku nadbytečnými, nicméně pokud si chcete projet základní zásady informační gramotnost a bezpečnosti na sítích, jsou tam. Nicméně pro účely českých rodičů bych sáhla po jiné příručce.

Tady jsem čekala krapet víc...nicméně atmosféra knihy je naprosto úžasná.

Ačkoli jsem po přečtení anotace od knihy čekala něco jiného, příjemně mě překvapila. Absolutně bych se nezlobila, kdyby byla třikrát tak dlouhá. Postavy naprosto skvěle vykreslené....bavilo mě sledovat jejich vývoj a sázet se o to, kam povede jejich další krok.

Parádní kniha pro všechny, kteří rádi podrobně sledují policejní vyšetřování. A taky pro všechny, kdo mají rádi bizarní a nečekané konce!

Tohle nebyl úplně můj šálek kávy....což ovšem mou naprostou oddanost autorovi vůbec nijak nenarušuje :-D