shey | Komentáře u knih | Databáze knih

shey shey komentáře u knih

V ringu V ringu Katy Evans

Moc jsem se na knížku těšila a rozhodně mě nezklamala! Knížky z tohoto prostředí mám moc ráda, takže k mé oblíbené katastrofě a Travisovi, přidávám do knihovny Remyho a čekám na další díl ;-)

02.06.2014 4 z 5

Třinácté znamení Třinácté znamení Elizabeth Briggs

Tak to bylo skvělý! Potřebuju nutně další díl a řadím si Aylu k mým oblíbeným urbankám jako Kate,Mercy nebo Merit. I když ten svět zatím není tak propracovaný, tak to vypadá, že se máme na co těšit ;) PS nad slovníkem při erotických scénách jsem teda trochu přivřela oči:D

21.04.2023 4 z 5

Magie vítězí Magie vítězí Ilona Andrews

Má NEJ urban fantasy série skončila, jsem naměkko.Poslední díl byl opět úžasný! A tajně doufám, že se autoři do Atlanty ještě někdy vrátí.
Edit: Teď jsem zjistila, že autoři vydávají knihy kde je hlavní postavou Hugh , tak snad se jich dočkáme i v češtině

23.12.2019 5 z 5

India Place India Place Samantha Young

Zatím nejslabší díl. Příliš zdlouhavý a smutný příběh, plný neustále dokola se opakujících pochybností hrdinky. Marca bylo na můj vkus dost málo.

20.04.2016 4 z 5

Nečekané setkání Nečekané setkání Gail McHugh

Knížka je čtivá, vedlejší postavy super...ale...Emily je pěkná káča.Od poloviny knihy jsem jenom kroutila hlavou, ještě, že má Olivii. Za mě tak 3,5 *...Ale pokračování si přečtu, přece jen se mi Gavin líbil :o)

26.01.2016 3 z 5

Samec Samec Alice Clayton

Příjemný příběh na nedělní dopoledne. Je to sice klasická červená knihovna , ale moc se mi líbil. Spojení autorčina humoru, psů a krásného veterináře se povedlo :o) Potěšil i náhled do pokračování vztahu Viv a Clarka.

24.01.2016 4 z 5

Vzdej se mi Vzdej se mi J. Lynn (p)

Autorce se celá série velice povedla a za přečtení knížka stojí. Reece byl skvělý, ale detektivní prvky mi bohužel moc nesedly. Bylo mi moc líto Charlieho a chyběl mi rozhovor s Henrym. Cam a Jase se mi přece jenom líbili víc, takže za mě jen 4*

01.01.2016 4 z 5

Nepoučitelná Nepoučitelná Leah Raeder

Kniha je opravdovým překvapením. Mě se moc líbila..... kniha i hlavní hrdinka. Příběh je psaný celkem syrově a chvilku mi trvalo než jsem si zvykla, ale pak už nešlo knihu odložit a zároveň jsem se bála číst dál. K Maise se určitě ráda vrátím....

12.10.2015 5 z 5

Ve víru rocku Ve víru rocku Katy Evans

Začátek zdlouhavý a chvilku jsem přemýšlela,že knihu odložím....naštěstí jsem to neudělala..Pandořina skříňka mi trošku vyrazila dech :o)

01.10.2015 4 z 5

S hlavou v oblacích (pejru) S hlavou v oblacích (pejru) Kateřina Petrusová

Katka píše opravdu kouzelně! Přesně takový příběh jsem dneska potřebovala!!! Doufám, že už chystá dalších alespoň dvacet knih :D

13.08.2015 5 z 5

Život jedna báseň Život jedna báseň Colleen Hoover

Colleen je úžasná spisovatelka. Umí krásně pracovat s příběhem, s charakterem postav i s emocemi čtenáře.
Další její kniha je skvělá :) Sice nevím jestli je možné aby nějaký takový Will vůbec existoval, ale právě proto máme my holky tyhle knížky tak rády , no ne? Určitě si knížku přečtěte, já byla nadšená i když jsem spotřebovala balíček kapesníčků :D

22.11.2014 5 z 5

Hvězdy nám nepřály Hvězdy nám nepřály John Green

Tuhle knížku jsem původně nechtěla vůbec číst. Věděla jsem o kom a o čem je ale hlavně jsem věděla jak skončí. Mám ráda přeslazené romány a šťastné konce. Tohle je krutá realita a opravdový život a já jsem po dočtení této knihy s prominutím " na sračky".....věděla jsem co přijde a stejně mě J.Green dostal! Dávám pět hvězdiček a děkuji autorovi - skvělá práce! ......při vzpomínce na Guse brečím ještě tři dny po přečtení ..neuvěřitelný!

11.05.2014 5 z 5

Krásná katastrofa Krásná katastrofa Jamie McGuire

Vůbec jsem se od příběhu nedokázala odtrhnout a přečteno najednou - wau! Podle mě super!!!! Těším se až otevřu druhý díl :o)

17.03.2014 5 z 5

Předurčený Předurčený Benedict Jacka

Měla jsem velkou radost, že bude další urban série a i když mi byli hlavní postavy sympatické, příběh příliš nezaujal. Naštěstí musím říct, že druhý díl je o dost lepší a i když se vám Předurčený třeba moc nelíbil, doporučuji dát druhému dílu ještě šanci.

25.04.2020 3 z 5

Temná krev Temná krev Elly Blake

Velmi povedená trilogie, doporučuji! Připomíná mi to méně komplikovaný Skleněný trůn. Děj svižně plyne. A i když je v knížce nastíněn milostný trojúhelník, tak hrdinka city zbytečně nerozebírá a ví co chce, za to má u mě plusové body :)

19.03.2020 5 z 5

Plamen v temnotě Plamen v temnotě Sabaa Tahir

Po čtvrtině knihy odloženo na jindy. I když nemám ráda nedočtené knihy, na sílu to číst nechci. Autorka to má možná promyšlené, ale mě tam prostě něco chybělo abych četla dál a na knížku se těšila. Možná je to mnou, možná mi jen nesedla do "nálady". Nechám to uležet a dám jí šanci za čas.

29.11.2019

Bouřková sezóna Bouřková sezóna Andrzej Sapkowski

Sapkowski měl zůstat u povídek. Už sága o Ciri byla rozvleklá a nějak neohromila. Tato kniha v tom pokračuje...pro mě celkem zklamání

30.11.2017 3 z 5

Nezkoušej na mě zapomenout Nezkoušej na mě zapomenout Petr Heteša

Pro mě zatím nejzajímavější a nejvtipnější "Hetešovka". Určitě doporučuji!

21.08.2017 5 z 5

Královna stínů Královna stínů Sarah J. Maas

Tak to byla jízda! Miluju tuhle sérii!!!

18.11.2016 5 z 5

Dědička ohně Dědička ohně Sarah J. Maas

Úžasný díl!!! Určitě doporučuji! Autorka má příběh skvěle promyšlený. Čekání na pokračování bude dlouhé.....

29.04.2016 5 z 5